Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VyVolení už znají své 4 moderátory

1. 08. 2007 | Televizní tipy

Je rozhodnuto! VyVolení – Noví hrdinové znají všechny své moderátory. Denní rekapitulace a vstupy před Vilou bude moderovat nová tvář VyVolených Miroslav Hejda (23). Přestože jako jediný premiérově vstupuje do moderátorského týmu této reality show, není v mediálním světě žádným nováčkem. Znají jej především posluchači rádia Kiss Proton a televize Óčko.


„Je to velká výzva a bude to pro mě zcela nová zkušenost. Nezastírám, že je pro mě čest moderovat s takovou osobností, jakou je Tereza Pergnerová. Velmi si vážím také ostatních moderátorů VyVolených, Libora i Diany. Ta od své televizní premiéry udělala velký kus práce,“ říká Miroslav Hejda.


VyVolení – Noví hrdinové

Miroslav Hejda zaujal na kamerových zkouškách. „Byl bezprostřední, velmi vtipný a hlavně pohotový. Splňoval všechny předpoklady pro moderátora, kterého jsme hledali. Věřím, že si stejně jako nás získá i diváky,“ říká výkonný ředitel Petr Chajda.


I Noční show VyVolených zná svého dalšího moderátora. Televize Prima vsadila na osvědčené tváře. Smlouvu na moderování připravované reality show VyVoleni – Noví hrdinové podepsal Libor Bouček. Ten se bude v Noční show střídat s Dianou Kobzanovou.


VyVolení – Noví hrdinové

„VyVolení jsou jedinečný projekt. Jsem rád, že mě Prima oslovila a dala nabídku na Noční show. Neváhal jsem ani chvíli, i když mám nyní mnoho pracovních nabídek,“ říká Libor Bouček.


„Libor Bouček zvládl své účinkování v první i druhé řadě VyVolených na výbornou. O tom svědčí i četné reakce našich diváků, kteří si VyVolené bez Libora Boučka nedokážou představit. Jsem proto velmi rád, že Libor Bouček naši nabídku přijal,“ říká výkonný ředitel televize Prima Petr Chajda.


VyVolení – Noví hrdinové odstartují 27. srpna ve 21.10 hodin na Primě. Prvním večerem, ve kterém již budou rozhodovat diváci o prvním účastníkovi této úspěšné reality show, provede Tereza Pergnerová za doprovodu Libora Boučka, Diany Kobzanové a Miroslava Hejdy.


ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !