Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Wall Street: Peníze nikdy nespí

5. 10. 2010 | Novinky

Michael Douglas zpět ve své oscarové roli finančního žraloka Gordona Gekka. Do dekadentního prostředí finanční tepny světa zavedl Oliver Stone diváky již v roce 1987. Nyní se filmový triumvirát v podobě režiséra Olivera Stonea, herce Michaela Douglase a producenta Edwarda R. Pressmana po 22 letech opět sešel v New Yorku, aby spolu natočili pokračování slavného filmu Wall Street, tentokrát s podtitulem Peníze nikdy nespí.

Gordon Gekko (Michael Douglas), bývalý finanční žralok, kterého pojistné podvody a praní špinavých peněz dostaly před 23 lety za mříže, stojí před branami věznice jako změněný a možná i lepší člověk.


filmJeho vyhlídky nejsou nijak růžové, skrz prsty se na něj dívají nejen jeho bývalí kolegové, ale i dcera Winnie (Carey Mulligan), která s ním záměrně zpřetrhala všechny vazby. Jistým mostem k dceři by se mohl stát její snoubenec Jacob (Shia LaBeouf), který nápadně připomíná postavu Charlieho Sheena z prvního dílu.


Také je to mladý finanční dravec připravený chytit šanci za pačesy a už ji nepustit. Vydělává pohádkové peníze ve společnosti svého mentora Louise Zabela (Frank Langella), jenže série falešných obvinění firmy z obrovských dluhů vedou k hlubokému propadu jejích akcií. Na dno tak padne i Jacob, který se vypraví na přednášku svého potenciálního tchána, v níž napravený hříšník předjímá příchod světové finanční krize. Po přednášce Jacob Gekka vyhledá a uzavře s ním zvláštní dohodu.


Gekko využije svých dávných kontaktů a pomůže mu zjistit, kdo a proč zničil firmu jeho chlebodárce. A Jake mu na oplátku proklestí cestu k jeho dceři. Klíčová otázka ovšem zní: Dá se Gordonu Gekkovi skutečně věřit?


filmMyslím, že tenhle film je zatraceně zábavný. Za 22 let se změnilo opravdu hodně a jen těžko bych si práci na filmu tak užil, kdyby nešlo o skutečně originální příběh." říká o filmu trojnásobný držitel Oscara a jeden z nejúspěšnějších režisérů současnosti Oliver Stone.


Zajímavostí je, že prostředí nejznámější ulice světa bylo Stoneovi důvěrně známé již dávno před natáčením obou filmů a to díky jeho otci, který na Wall Street působil jako burzovní makléř.


Wall Street: Peníze nikdy nespí v kinech již od
30. 9. 2010!


Zdroj: Bontonfilm.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Wall Street: Peníze nikdy nespí:

Wall Street: Peníze nikdy nespí
Wall Street: Peníze nikdy nespí
Wall Street: Peníze nikdy nespí
Wall Street: Peníze nikdy nespí
Wall Street: Peníze nikdy nespí
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
súhlasím, hlavne ked odchádzajú
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles