Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Wipeout - Souboj národů a adrenalinem nadupané léto

2. 06. 2011 | Televizní tipy

Diváci televize Nova se můžou těšit na adrenalinem nadupané léto! Společně s českými a slovenskými celebritami se vydáme do Buenos Aires, kde nás čeká pořádná dávka napětí a zábavy. Televize Nova uvede premiéru světově úspěšné gameshow WIPEOUT Souboj národů!


Diváci uvidí neuvěřitelné pády, absolutní vypětí fyzických sil, dramatické situace, ale i svůdná těla českých a slovenských celebrit, například Báry Munzarové, Martina Trnavského, Ondřeje Brzobohatého, Nikol Moravcové, Tomáše Krause, Jany Sovákové, Tomáše Skuhravého nebo Davida Krause.


wipeoutDiváky televize Nova čeká adrenalinem nadupané léto! O prázdninách se rozjede světově úspěšná gameshow WIPEOUT Souboj národů. Show, ve které proti sobě nastoupí čtyři týmy z různých zemí Evropy, prokáže fyzickou sílu, obratnost a výdrž devíti českých a devíti slovenských VIP hráčů. Podívaná nabitá napnutými svaly, výpady a ohromujícími akcemi, diváky určitě nezklame. WIPEOUT Souboj národů!  - tady jde skutečně o přežití!


V každé epizodě uvidí diváci několik soutěžních disciplín, například Opičí dráhu, Šlapací mlýn, Krále hory a podobně. Na závěr dílu pak soutěžící musí projít nejtěžší zkouškou – WIPEOUT Zónou! Je to nejnáročnější trať, kterou kdy tvůrci vůbec vymysleli, a je sestavena tak, aby prověřila schopnosti těch nejlepších z nejlepších. Přes třináct metrů vysoká skluzavka, valící se barely, odstředivá rotující plošina a obrovská trampolína jsou zárukou toho nejnáročnějšího finálového kola, které vysaje poslední zbytky energie soutěžících.


Do čeho jdu, jsem zjistila až po nějaké době, když jsem viděla záběry ze soutěže. Stejně by mě to neodradilo. Stává se mi celkem často, že se do něčeho odvážně, optimisticky, zbrkle vrhnu, a pak se divím, zdánlivě poučím a lížu si rány,“ říká herečka ze seriálu Ulice Jana Sováková. „Nejtěžší pro mě byly okamžiky, kdy mi došlo, že se můžu nepěkně zranit,“ popisuje další z týmu Martin Trnavský.


Nejúspěšnější televizní formát


Formát WIPEOUT vznikl v roce 2008 v USA a vůbec poprvé jej uvedla americká televize ABC. Po obrovském úspěchu se rozšířil do celého světa a byl prodán již 22 zemím včetně takových destinací, jako je Německo, Španělsko, Nizozemí nebo státy středního východu. Podle magazínu TV Week se WIPEOUT stal v roce 2009 třetí nejpopulárnější televizní show na světě!


Na začátku každé epizody pořadu WIPEOUT Souboj národů startují jednotlivé týmy s čistým štítem a mají šanci vyhrát některou z medailí. Každá epizoda je novým bojem o vítězství a jeho chuť zakusí i československý tým. Hlavní cenou je superpohár WIPEOUT Cup, který nejlepší tým získá ve Velkém finále.


Každé epizody gameshow WIPEOUT Souboj národů se zúčastní 4 týmy, reprezentující 5 evropských zemí.


wipeout1. tým: Bělorusko
2. tým: Česká republika a Slovensko
3. tým: Polsko
4. tým: Ukrajina


Barvy českého a slovenského národa budou reprezentovat:


1) Bára Munzarová – herečka
2) Martin Trnavský – herec 
3) Ondřej Brzobohatý – moderátor
4) Nikol Moravcová – herečka  
5) Jana Sováková – herečka
6) Tomáš Skuhravý – fotbalista 
7) Tomáš Kraus – moderátor 
8) Bára Kolářová – Miss
9) David Kraus – fotograf 

10) Romana Škamlová – Miss 
11) Maroš Kramár – herec 
12) Patrik Švajda – moderátor
13) Lenka Šoóšová – moderátorka
14) Filip Tůma – herec
15) Fero Mikloško – návrhář
16) Jana Mináriková – playmate
17) Tomáš Bezdeda – zpěvák
18) Peter Varinský – moderátor


Každý tým má vlastního traťového reportéra (moderátora), za Česko a Slovensko jsou to Libor Bouček a Janka Hospodárová. Režie pořadu Wipeout se ujal Pepe Majeský.


Zdroj: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Ale dívám se na ní na barandově nebo na prima cool. Teď přesně nevím, dávají to o víkendu dopoledne. Jsou v ní obyčejní lidé a hraje se o 50tis. Moderátoři jsou skvělý, ale tohle na nově je děs. Opravdu to nemá úrověň.
Obrázek uživatelky
profil
naprosto souhlasím s názorem, ta soutěž je o ničem, pořádně nevíte kdo tam je ani jak se umístili atd.
zlaté hry bez hranic, pevnost boyard, stopa ke xapatanu...
Obrázek uživatelky
profil
se koukla a vůbec mě to nenadchlo.Snad proto,že nemusím Boučka.Ale i jinak nic moc.
Obrázek uživatelky
profil
já už se na to těšímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles