Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Wohnout točí nové album pro klienty

29. 04. 2011 | Novinky
Skupina Wohnout dokončuje v improvizovaném studiu své další řadové album. Kolekce patnácti písní vzniká v romantickém prostředí ve Vyžlovce u Prahy, kde si kapela pronajala menší domek a zbudovala v něm improvizované studio.

„V dnešní době může bejt studio pár krabiček. Nás hodně zajímá, kde nahráváme. Spíš než vybavenost studií nás zajímá, jestli je v okolí rybník, kam se jít vykoupat, skatepark, či dobrá hospoda. Městský studia nás neinspirujou.“ tvrdí Matěj Homola.

Nahrávku okoření mnoho hostů, jako Tomáš Hájíček z Krucipisku, Vašek Bláha z Divokýho Billa atd.
skupina-wohnout
Práce na desce skončí na konci dubna, poté se Wohnouti objeví na mnoha festivalech po celé republice, například České Hrady, Sázavafest, Benátská noc a další.

Nové CD s názvem Našim klientům vyjde v červnu tohoto roku u Sony Music. Jak natáčení vypadá můžete sledovat na webových stránkách kapely či facebooku, kam Wohnouti průběžně přispívají videi, fotkami i deníkem z natáčení.

Zdroj: Sony Music

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles