Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Women in Black aneb jak nosit černou barvu v nové sezóně

7. 10. 2013 | Trendy
Po sezóně plné barevných vzorů a potisků přišel s aktuálními kolekcemi odklon o 180°. Návrháři odsunuli hýřivé barvy léta no dno skříně k plážové tašce a bikinám. S jakými novými barevnými módními trendy přišli návrháři tentokrát? Překvapivě se stálicí, která nikdy neopustila módní scénu. Vítěznou "barvou" pro sezónu podzim/zima 2013 se stala černá. Ta je milována mnoha ženami, protože vypadá nejen elegantně, ale také opticky ubírá kilogramy, hodí se pro každou příležitost a je snadno kombinovatelná s ostatními barvami.

Elegantní černá od hlavy až k patě


A v jaké podobě přichází tuto sezónu černá? Především je to hra s různými materiály. Návrháři používají černou jako podkladové plátno pro mísení vzorů, textur a potisků. Výrazným znakem tohoto trendu je mixování různě upravených povrchů. Mám na mysli třeba originální a neotřelé kombinace s matnou a lesklou kůží, ale i s PVC.

Women in Black aneb jak nosit černou barvu v nové sezóněKromě těžkých kabátů, kožených vest a bundiček se tento trend týká i módních kalhot ve zkrácené délce lehce nad kotníky, pouzdrových sukní, krajkových šatů a halenek z šifonu lehkého jako vánek.  A když už jste v černé barvě od hlavy až k patě, nezapomeňte na doplňky, jak jinak než také v černé. Nutností pro tuto sezónu jsou nepřehlédnutelné polobotky v pánském stylu.

Letos se opět vrací do módy chelsie boots, u nás známé jako pérka. Původně jezdecká obuv byla velmi populární u mladé generace v 60. letech minulého století. Boty pérka v černé barvě skvěle vyniknou k úzkým černým legínám. V aktuální sezóně jsou také horkým hitem černé kotníčkové kozačky s přezkami a cvočky, které odkazují k módě spojené s rockovou a grunge scénou první poloviny 90. let.

Velkou výhodou monochromatických barev je, že prodlužují postavu a dělají ji opticky štíhlejší. Černé se tak nemusíte bát, ani když jste malé postavy. A jak tento temný a sexy trend nosit? Abyste se vyhnuly dojmu, že se z vás právě stala přívrženkyně Goth stylu, vrstvěte různé materiály.

Lehké a průsvitné materiály
s těžkými, lesklou kůži s matnou vlnou apod. Pro oživení černo - černého outfitu sáhněte po výrazné rtěnce. V případě, že černá není vaše barva a přesto se rozhodnete do tohoto módního trendu jít, přidejte do svého outfitu, nejlépe blízko obličeje, výraznou barvu, která vám sluší.

Zdroj, foto: Gate a CCC boty

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Na letosni zimu mam dvoje cerne kozacky Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Černá je bezvadná za všech okolností. A zeštíhluje Smajlík Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Černou barvu nosím ráda a také bílou,Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nosím černou ráda již spoustu letSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Tak u mě snad nikdy černá barva nechybí. Hodí se ke všemu, nikdy nepřestane být moderní, elegantní. Takže paráda Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles