Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová

21. 05. 2014 | Televizní tipy
Druhé živé kolo X Factoru 2014 začalo rozhovory Pyca s porotci, kdy Oto prohlásil, že „kdo ví, mlčí, a kdo neví, žvaní“ – a tak se odmlčel a nechal Pyca zpovídat další své kolegy. Ondřej raději pochválil, jak moc to sluší Celeste a Sise, což měl pravdu – porotkyně byly tento večer opravdu okouzlující, zejména Celeste sem tam odhalila nahá záda!
 

Finálový večer soutěže X Factor 2014 zahájil svým vystoupením Tibor Gyurcsík a v medailonku slíbil, že se konečně pohne! Obklopila ho nádherná přibližně desítka tanečnic, a poté, co se jich na pódium přidalo ještě minimálně jednou tolik – Tibor odběhl z pódia a vyskočil porotcům na stůl, kde dokonce i zatančil! A sklidil velký úspěch, za odvahu a show, výskok Sisu prý „očaril“, přičemž Oto prohlásil, že jeho to prý zabilo!
 
X Factor 2014 opustila Brigita SzelidováDalšího soutěžící uvedla Sisa, a pozvala na pódium Brigitu Szelidovou – její vystoupení bylo natolik působivé, že všichni už vidí Brigitu ve Vegas! Ta byla dojatá a smekla velikou poklonu Sise jako reakci na její dotaz, zda ji do Vegas vezme s sebou!
 
Ze skupin nastoupily v soutěži X Factor 2014 s velkými plány po minulém týdnu Joy$. Jejich vystoupení s kulisami bílých, červených a černých dveří na pódiu bylo působivé, ale jak to viděli porotci? Celeste se zpěv úplně nelíbil, označila jej za amatérský a vlastně souhlasila se Sisou – dívky spolu na pódiu vypadají skvěle, ale musejí i lépe zpívat. Oto se už malinko rozčílil a pronesl na adresu Celeste: „Tvůj názor je ale názor dítěte!“ Podle Oty jsou dívky „energetický nadupaný borkyně“.
 
Celeste tedy raději uvedla svého dalšího člena týmu – nastoupil Matěj Vávra, který minule s Marinou bojoval o přežití. Podle porotců dnes působil mnohem sebevědoměji, a když chtěl mluvit Oto, Celeste začala zpívat, aby ho vůbec nepustila ke slovu. Když se k němu dostal, dotazoval se Matěje, kolik nocí za sebou pařil, že prý má zastřený hlas. Ondra situaci vystihnul: „Když mladý člověk v noci paří, má zastřený hlas, když starý člověk z vody vaří, zdržuje zas!
 
Ondřej uvedl Katarínu Ščevlíkovou citátem Marilyn Monroe „Nevadí mi být v mužském světě, když v něm můžu být ženou!“ Katarína zazpívala píseň od Arety Franklin a od Sisy si vysloužila velkou pochvalu a stejně tak od ostatních. Oto se ale zcela vážně chtěl dozvědět, kdo Katarínu učinil opravdovou ženou, jméno toho muže… Zatím se to ale nedozvěděl 
 
Peter Bažík z týmu Sisy zahrál živě na housle a Ondra mu řekl, že Katka se určitě nebude zlobit, když poví, že Peter by mohl klidně vyhrát! Celeste se s pochvalou přidala. Stejně tak ostatní a prý ani Otovi by nevadilo, kdyby Peter vyhrál.
 
Ricco a Claudia zazpívali Purple Rain a sklidili předpokládaný obrovský úspěch, Sisa Riccovi řekla, že v tom křesle vypadá jako bůh! Podle Celeste bylo vystoupení okouzlující a Ricco s Claudií jsou jako král a královna!
 
Finálový večer soutěže X Factor 2014 zakončilo vystoupení duetu Ondřej Brzobohatý a Peter Cmorík. Ondřej tak představil své nové album a pozval na koncertní šňůru. Při Rozhodnutí shodně označili Ondřej a Sisa za nejslabší vystoupení Joy$.
 
O svou záchranu zpívali v soutěži X Factor 2014 Matěj Vávra a Brigita Szelidová. Sisa se rozhodla poslat domů Matěje, Celeste Brigitu, Ondřej také ji, Oto ale poslal Matěje – nastala tedy remíza, a tak domů šel ten, komu diváci poslali méně hlasů. A tím byla Brigita Szelidová, která končí v soutěži X Factor 2014!

Soutež X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová

Zdroj, foto: Archiv FTV Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová:

X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !