Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová

21. 05. 2014 | Televizní tipy
Druhé živé kolo X Factoru 2014 začalo rozhovory Pyca s porotci, kdy Oto prohlásil, že „kdo ví, mlčí, a kdo neví, žvaní“ – a tak se odmlčel a nechal Pyca zpovídat další své kolegy. Ondřej raději pochválil, jak moc to sluší Celeste a Sise, což měl pravdu – porotkyně byly tento večer opravdu okouzlující, zejména Celeste sem tam odhalila nahá záda!
 

Finálový večer soutěže X Factor 2014 zahájil svým vystoupením Tibor Gyurcsík a v medailonku slíbil, že se konečně pohne! Obklopila ho nádherná přibližně desítka tanečnic, a poté, co se jich na pódium přidalo ještě minimálně jednou tolik – Tibor odběhl z pódia a vyskočil porotcům na stůl, kde dokonce i zatančil! A sklidil velký úspěch, za odvahu a show, výskok Sisu prý „očaril“, přičemž Oto prohlásil, že jeho to prý zabilo!
 
X Factor 2014 opustila Brigita SzelidováDalšího soutěžící uvedla Sisa, a pozvala na pódium Brigitu Szelidovou – její vystoupení bylo natolik působivé, že všichni už vidí Brigitu ve Vegas! Ta byla dojatá a smekla velikou poklonu Sise jako reakci na její dotaz, zda ji do Vegas vezme s sebou!
 
Ze skupin nastoupily v soutěži X Factor 2014 s velkými plány po minulém týdnu Joy$. Jejich vystoupení s kulisami bílých, červených a černých dveří na pódiu bylo působivé, ale jak to viděli porotci? Celeste se zpěv úplně nelíbil, označila jej za amatérský a vlastně souhlasila se Sisou – dívky spolu na pódiu vypadají skvěle, ale musejí i lépe zpívat. Oto se už malinko rozčílil a pronesl na adresu Celeste: „Tvůj názor je ale názor dítěte!“ Podle Oty jsou dívky „energetický nadupaný borkyně“.
 
Celeste tedy raději uvedla svého dalšího člena týmu – nastoupil Matěj Vávra, který minule s Marinou bojoval o přežití. Podle porotců dnes působil mnohem sebevědoměji, a když chtěl mluvit Oto, Celeste začala zpívat, aby ho vůbec nepustila ke slovu. Když se k němu dostal, dotazoval se Matěje, kolik nocí za sebou pařil, že prý má zastřený hlas. Ondra situaci vystihnul: „Když mladý člověk v noci paří, má zastřený hlas, když starý člověk z vody vaří, zdržuje zas!
 
Ondřej uvedl Katarínu Ščevlíkovou citátem Marilyn Monroe „Nevadí mi být v mužském světě, když v něm můžu být ženou!“ Katarína zazpívala píseň od Arety Franklin a od Sisy si vysloužila velkou pochvalu a stejně tak od ostatních. Oto se ale zcela vážně chtěl dozvědět, kdo Katarínu učinil opravdovou ženou, jméno toho muže… Zatím se to ale nedozvěděl 
 
Peter Bažík z týmu Sisy zahrál živě na housle a Ondra mu řekl, že Katka se určitě nebude zlobit, když poví, že Peter by mohl klidně vyhrát! Celeste se s pochvalou přidala. Stejně tak ostatní a prý ani Otovi by nevadilo, kdyby Peter vyhrál.
 
Ricco a Claudia zazpívali Purple Rain a sklidili předpokládaný obrovský úspěch, Sisa Riccovi řekla, že v tom křesle vypadá jako bůh! Podle Celeste bylo vystoupení okouzlující a Ricco s Claudií jsou jako král a královna!
 
Finálový večer soutěže X Factor 2014 zakončilo vystoupení duetu Ondřej Brzobohatý a Peter Cmorík. Ondřej tak představil své nové album a pozval na koncertní šňůru. Při Rozhodnutí shodně označili Ondřej a Sisa za nejslabší vystoupení Joy$.
 
O svou záchranu zpívali v soutěži X Factor 2014 Matěj Vávra a Brigita Szelidová. Sisa se rozhodla poslat domů Matěje, Celeste Brigitu, Ondřej také ji, Oto ale poslal Matěje – nastala tedy remíza, a tak domů šel ten, komu diváci poslali méně hlasů. A tím byla Brigita Szelidová, která končí v soutěži X Factor 2014!

Soutež X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová

Zdroj, foto: Archiv FTV Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová:

X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
X Factor 2014 opustila Brigita Szelidová
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles