Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

X Factor 2014 opustila Marina Laduda

13. 05. 2014 | Televizní tipy
Velká tři finálová kola soutěže X Factor 2014 jsou konečně tady! Z několika tisíc uchazečů o neskutečnou výhru 200 000 EUR jich zbylo jen osm, dva v každé kategorii – za dívky pod vedením Ondřeje Brzobohatého Marina Laduda a Katarína Ščevlíková, za chlapce pod nonšalantní taktovkou Celeste Buckingham Tibor Gyurcsík a Matěj Vávra, za elegantní Sisou tým kategorie nad 28: Brigita Szelidová a Peter Bažík, s Otou Klempířem pak skupiny Joy$ a duo Ricco a Claudia.
 
Dámské trio Joy$ zahájilo první finálové kolo X Factoru 2014, Ondřej Brzobohatý při hodnocení jejich výkonu neopomněl zmínit, že je dal dohromady vlastně on. Trochu se navážel do Oty, a pokračovala v tom i Sisa, a to pokud jde o choreografii a také o oblečení. Oto to jen komentoval slovy: „…no protože tomu už nerozumíš!“ „No dovol!“ ohradila se dotčená Sisa a předala slovo Celeste. Celkově vystoupení Joy$ asi úplně nenadchnulo, i když Oto byl nadšený, ale zjevně trio ušlo veliký kus cesty.
 
X Factor 2014 opustila Marina LadudaPo poněkud rozpačitém výkonu první ze skupin nastoupil za chlapecký tým Celeste Tibor Gyurcsík a podal jistý a přesvědčivý výkon, soustředil se jen na zpěv, žádné tanečky okolo. Ondřej mu vytknul, že po tklivé písni příliš rychle nasadil úsměv. A Sisa se přidala, že jeho prožitek byl umělý, nicméně Oto se ho – možná překvapivě – velmi zastal!
 
Peter Bažík přinesl přesně to, co Sisa předpokládala – „velké překvapení večera“ byla její slova, ale realita byla ještě mnohem dál – Peter se představil v novém účesu a vypadal skvěle! …na jeho doprovodné tanečnice se sexy zadečky se rád zadíval jistě nejenom Oto, který to přiznal… Peter sklidil od všech koučů napoprvé za finálový večer nefalšovaný obdiv!
 
Dalším překvapením pak bylo podání Mariny v hitu Madonny Like a Virgin – úžasná grafika a studio, ale výkon opět rozpačitý, a to pro porotce, vyjma Ondřeje. Marina je nepřesvědčila, ale to hlavní přišlo až s rozhovorem Pyca – z Mariny dostal to, že je vdaná! Pro všechny to bylo neskutečné překvapení, a jak pravil Oto: „Ty jsi vlastně paní!
 
Ricco a Claudia měli podle Otových slov rozplakat celou bratislavskou Incheba arenu, a povedlo se – standing ovation a slova porotců byla znamením velkého úspěchu jeho svěřenců. Celeste poznamenala, že ji poprvé v X Factoru 2014 někdo rozplakal, a schovávala se za své dlaně: „Já jsem strašně ošklivá, keď pláčem!“ Ricco a Claudia sklidili jednoznačně zatím největší úspěch večera.
 
Velkou konkurencí jim ovšem byla hned vzápětí Katarína Ščevlíková se songem Where is the love – její funky pojetí této písně, energie a optimismus zaplavily celou arénu a porotci nešetřili chválou!

První finálový večer měl jednoznačně vzestupnou tendenci, a důkazem toho byl i Matěj Vávra! Ondřej vyslovil velké uznání a složil poklonu i Celeste, prý musí mít kolem sebe skvělý tým! Poté, co Oto velmi překvapivě nešetřil kritikou na adresu Matějových tanečních kreací, se Celeste už opravdu naštvala: „Ten starý pán mě poprvé vůbec nezajímá a může jít domů!“ Atmosféra zhoustla, nicméně vystoupení Matěje bylo jedním z nezapomenutelných dnešního večera!
 
Brigita Szelidová zazpívala You are so beautiful od Joa Cockera a bylo to famózní. Oto jen pronesl: „Brigito, mám Tě rád!“ Ondra k tomu podotknul, že je po 22. hodině, že tedy Oto už může.
 
První finálové kolo se nachýlilo ke konci a Pyco uvedl nejnapínavější část, a to X Factor Rozhodnutí. Začal vyjmenovávat šest postupujících: První finalistkou byla Brigita, další Katarína Ščevlíková, třetími postupujícími Ricco a Claudia, dalšími Peter Bažík, Joy$ a Tibor Gyurcsík. O svou záchranu zpívali v soutěži X Factor 2014 Marina Laduda a Matěj Vávra!

Matěj zazpíval jako první a bylo to neskutečně procítěné vystoupení. Rozhodující slovo měl jako poslední Oto a poslal domů Marinu – a protože společně s Otou Klempířem shodně mluvily i Sisa a Celeste, X Factor 2014 opustila v prvním finálovém kole Marina Laduda!

Pěveckou soutěž X Factor 2014 opustila Marina Laduda

Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !