Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Za Martinkou

11. 06. 2015 | Vaše příběhy
Jako obvykle jsem navečer otevřela stránky Chytré Ženy, prošla si došlé zprávy a potom nahlédla do diskuze. A nevěřila svým vlastním očím. V první chvíli jsem si pomyslela, že jde o omyl, že si se mnou zlý skřítek pohrál, ale posléze jsem pochopila obsah té smutné, doslova zdrcující zprávy.

Navždycky nás opustila Martinka, přítelkyně se širokým srdcem, skrývající se pod roztomilou ikonkou malého bezbraného prasátka. Odešla z naší velké virtuální rodiny a nechala nás tu našemu smutku a vzpomínkám. Neznala jsem se s ní dlouho, pouhé dva roky, ale i za tuto dobu mi přirostla k srdci svými trefnými a vtipnými glosami.

Její články byly výstižné, ze života a člověk si hned uměl lépe představit, co prožívala a zažívala se svými blízkými. Dávala nám tak nahlédnout do svého osobního života, který pro ni také nebyl vždy jednoduchý. Svými fotkami nám představila svoji širokou rodinu, sama velmi mile komentovala na oplátku námi vložené fotografie. Pro každého měla dobré slůvko, vždycky ji zajímaly starosti, radosti, úspěchy i smutky druhých. Nebála se ani vyslovit vlastní názor, pokud se jí něco nelíbilo, což mi bylo velmi sympatické.

za MartinkouTaké jsem si přečetla její poslední komentáře v diskuzi Kašpárkovo a do svých posledních chvil měla starost a na paměti svou rodinu, i když jí samotné bylo velmi špatně. To ukazuje na její velmi nesobeckou povahu. Bude mi moc scházet její sportovní elán, s kterým prožívala úspěchy či neúspěchy našich sportovců i její moudré rady, v široké škále od vaření až ke kultuře... Nikdo nás nebude nabádat, ať jsme tu hodné nebo dostaneme nabacáno, tohle slůvko k ní neodmyslitelně patřilo.


Martinko odpočívej v pokoji, budu na tebe stále vzpomínat sbohem...a nashledanou.



Zde jsou některé články Martiny:

Pohádka mládí

Oslavy konce roku ve Španělsku

Suvenýry z cest

Klíč


Pozn. redakce: pokud v levé liště našich stránek do VYHLEDÁVÁNÍ napíšete jméno: martinnatr, objeví se Vám všechny její autorské články až do roku 2009.


Botka - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Za Martinkou:

Za Martinkou
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3   4   5   6  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
za všechny a pro všechny, i pro mne, třebaže vím, že od Martinky dostanu z nebíčka pořádně nabacáno...
Obrázek uživatelky
profil
Nemohu se stále s touto krutou skutečností smířit a stále jen vzpomínám na její upřímný zájem pomoci každému, kdo pomoc potřeboval. Abrilce jsem hlásek dala hned jak fotečka vyšla.
Upřímnou soustrast celé rodině.
Obrázek uživatelky
profil
Je to moc smutné, když odejde mladý člověk. Upřímnou soustrast celé rodině.
Obrázek uživatelky
profil
POKUD BYSTE CHTĚLI PRO MARTINKU JEŠTĚ NĚCO UDĚLAT, tak 15.6. končí soutěž do které si sama Martinka nahrála fotku, a na to kolik ji tady znalo lidí, tak moc hlasů nemá.

Ještě máte šanci to v tom případě zvrátit:
http://darekzafotku.cz/?foto=2579&h=f980f8a0e78c1ec76221f129c701f03047b331df

(je třeba potvrdit odkaz, který příjde do e-mailu, jinak se hlas nezapočítá. Je možná dát 1 hlas z 1 ip na 1 e-mail, další třeba z knihovny, z práce ale třeba použit jiný e-mail a opět potvrdit)

----------
TOTO MARTINKA NAPSALA KDYŽ TAM FOTKU DÁVALA, tak ji ukažme, že má v nás větší podporu než si myslela:

Datum vložení: 15.05.2015 17:22 hod
...byl to prostě takový spontální nápad, že by se tam fotka Abrilky hodila, nic se neděje, já moc hlasů asi neseženu
Obrázek uživatelky
profil
Neznala jsem Martinu nijak více, jen z článků.Patřila sem a je dobře, že jsme se mohly dozvědět tu smutnou zprávu.A tímto článečkem si ji připomenout a mít možnost aspoň takhle se s ní rozloučit.Ať odpočívá v pokoji.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Kraslice