Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Za sny

14. 12. 2018 | Knižní tipy
Název: Za sny
Autor: Karin Krajčo Babinská
Nakladatelství: Cpress
Datum vydání: 15. 11. 2018
Formát: 115x185 mm
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 216
Cena: 239 Kč

"O cestě za sny s autorkou úspěšného blogu a stejnojmenného bestselleru Kecy, kecy, kecičky"

Toto je příběh Maxe a Marly. Muže, kterého vlastní způsob života dohnal na samé dno, a ženy překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající osudové tajemství. Jejich náhodné setkání jim zcela změní životy. Vydávají se na společnou cestu bez cíle, aby nalezli ten nejcennější poklad. Příběh emotivně vypráví o lásce a znovuzrození. O naději, že jsme schopni dojít ke štěstí, jakkoli složité se to může zdát. O cestě za sny.

Za snyMax je úspěšný mladý muž žijící v Holandsku, který má zdánlivě všechno. Svůj život tráví prací obklopen luxusem. Postrádá však cokoliv hlubšího, co by mu přineslo pocit naplnění, a tak ho prázdno vlastní existence dožene na samé dno. Jednoho večera potká Marlu, krajanku z Čech. Ženu překypující sice energií a radostí ze života, ale ukrývající osudové tajemství. Toto náhodné setkání jim zcela změní životy. Na motorce se vydávají na společnou cestu bez cíle, aby nalezli ten nejcennější poklad.

Příběh emotivně vypráví o lásce a znovuzrození. O tom, že v kterýkoliv moment v životě se můžeme rozhodnout, jakým způsobem a s kým ho prožijeme. O naději, že jsme schopní dojít ke štěstí, jakkoli složité se to může zdát. O cestě za sny.

„Knížka byla původně filmový scénář a Richard v něm měl hrát hlavní roli, proto jsem postavu Maxe vlastně psala přímo pro něho. Jelikož je ze scénáře knížka, říkala jsem si, že ho tam dostanu alespoň prostřednictvím ilustrací. Ale ani o něm knížka není. Je o lásce a o naději, že jsme každý schopen dojít ke svému štěstí,“ prozradila o knize sama autorka.

Tuto knihu Za sny koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Za sny:

Za sny
Za sny
Za sny
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !