Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábava, relaxace, zdraví, krása, vitalita – vše pod jednou střechou v Aquapalace Praha

24. 05. 2009 | Vaše tipy
Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě.
Prostor pro relaxaci je v rozsáhlém saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O zdraví a vitalitu se postará moderní fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o krásu v příjemném prostředí spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel a rozsáhlé konferenční centrum.

Unikátní vodní svět Aquapalace Praha o rozloze 9 150 m2 je největším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý, od milovníků adrenalinu, přes vyznavače mořského vlnobití, až po jedince, kteří preferují kondiční plavání a relaxaci.
Palác dobrodružství je se svými tobogány či space-bowlem určen převážně milovníkům adrenalinu. Najdete zde 5 tobogánů, 3 skluzavky a space-bowl. V paláci dobrodružství startuje také dravá divoká řeka, jejíž koryto vás unese do venkovních částí areálu.
Aquapalace PrahaPalác pokladů je cílený především na rodiny, které využijí bazén s umělým vlnobitím či několik brouzdališť a skluzavek pro nejmenší návštěvníky. Nechybí zde oblíbené dětské vodní hřiště a vrak pirátské lodi.
Palác relaxu je určený pro odpočinek. Kromě bazénu pro kondiční plavání nabízí také několik typů vířivek a relaxační zóny s lehátky.

Čestlický aquapark nabízí i  netradiční zábavu – v areálu se nachází mimo jiné potápěčská jáma s hloubkou osm metrů či korálový bazén, jehož částečně prosklené stěny sousedí přímo s akvárii se žraloky a dalšími exotickými rybami.

Rozsáhlý saunový svět Aquapalace Praha tvoří komplex celkem dvanácti různých druhů saunovacích kabin. Saunový svět je dělen na finské sauny, římské lázně a venkovní část s méně obvyklými saunami. Rozmanité druhy prohříváren jsou doplněny o celou řadu ochlazovacích, masážních i aromatických sprch, ochlazovacích bazénků a vířivek. Prostor pro nezbytnou relaxaci nabízejí odpočívárny s lehátky a útulný sauna bar.

Aquapalace PrahaLuxusní spa a wellness centrum Aquapalace Praha Pro milovníky relaxace je k dispozici rovněž útulné spa a wellness centrum, které kromě obvyklých ošetření jako jsou kosmetika, tělová ošetření, základní masáže, solárium či manikúra nabízí také unikátní procedury jako hammam, rassoul, balneoterapeutické procedury a celou řadu speciálních masáží vonnými oleji, lávovými kameny, čokoládou a podobně. Pro uzavřenou společnost jsou k dispozici celkem tři druhy a velikosti privátních saun s vířivkami.

Moderní dvoupodlažní fitness centrum Aquapalace
Praha se nachází přímo ve vstupní hale Aquapalace Praha. Toto prostorné fitness disponuje ve spodním podlaží rozsáhlou kardiozónou s řadou známých i nejnovějších a méně obvyklých kardiotrenažérů značky Technogym. Horní podlaží pak tvoří samotné fitness vybavené opět moderními stroji a posilovacími lavicemi Technogym. Nechybí VIP zóna, strečinková zóna, aerobní sály a sál na spinning.


Další informace naleznete na webových stránkách www.aquapalace.cz


ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je skvělý,perfektní a zkrátka nej!!!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles