Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zábavná matematika pod polštář aneb jak si matematiku zamilovat

24. 06. 2015 | Knižní tipy
Název knihy:
Zábavná matematika pod polštář
Autorka: Overdeck Laura
Nakladatelství: Grada
Edice: Šikulka
Datum vydání: 05.03.2015
Počet stran: 96 stran
Formát / stran: 17×21 cm
Cena: 149 Kč
Pro děti od 5 let

JAK SI ZAMILOVAT MATEMATIKU!


Každá z pěti kapitol je věnována zábavnému tématu – zajímavým zvířátkům, zvláštně se chovajícímu jídlu, netradičním dopravním prostředkům, neobvyklým sportům či pozoruhodným povoláním – zkrátka věcem, se kterými se v klasických učebnicích děti nesetkají.


Zábavná matematikaTéměř čtyřicet témat začíná krátkým poutavým příběhem, který vede ke třem příkladům různé úrovně.

Předškolní děti se seznamují se základy sčítání, odčítání a porovnávání hodnot v úrovni nazvané Předškoláček. Kategorie Šikulka už počítá i s dvoucifernými čísly, násobí a řeší logické hádanky.
Příklady pro Chytrolíny potrápí mladé počtáře řešením komplikovanějších úloh s využitím kombinací všech početních operací.
Všichni čtenáři, nejen děti, ale i rodiče či prarodiče, si mohou vybrat obtížnost, která jim bude vyhovovat nejvíce. Zvláště rodiče pak ocení správné řešení úloh.


Název knihy:  Zábavná matematika pod polštář 2

Zábavná matematika 2

Tentokrát je to osobní
Autorka: Overdeck Laura
Nakladatelství: Grada
Edice:  Šikulka
Datum vydání: 17.04.2015
Počet stran: 96 stran
Formát / stran:  17×21 cm
Cena: 149 Kč
Pro děti od 5 let

JAK SE NEBÁT MATEMATIKY!

Nejlepší cestou, jak úzkost z matematiky zcela vymýtit, je ukázat dětem již v útlém věku, že počítání může být zábava. Pokud mají děti rády plameňáky, žáby či rodeo, nechme je počítat příklady o plameňácích, žábách či o rodeu. Knížka je rozdělena do pěti kapitol, které obsahují třicet osm zajímavých minipříběhů, na jejichž konci se můžete společně vy i vaše děti popasovat s příklady různé obtížnosti. Nejlepší na úlohách je to, že dokážou zaujmout kohokoliv – od nejmenších dětí až po prarodiče, kterým poslouží jako každodenní mentální rozcvička! Nemusíte se bát, v naší knize si svou úroveň najde opravdu každý. Předškolní děti se seznamují se základy sčítání, odčítání a porovnávání hodnot v obtížnosti nazvané Předškoláček. Kategorie Šikulka už počítá i s dvoucifernými čísly, násobí a řeší logické hádanky. Příklady pro Chytrolíny potrápí mladé počtáře řešením komplikovanějších úloh s využitím kombinací všech početních operací.

Tato kniha, oproti prvnímu dílu, přidává novou úroveň nazvanou Malý génius, která dětem předkládá úlohy, k jejichž vyřešení je potřeba nejméně dvou oddělených kroků. Zvláště rodiče pak ocení správné řešení úloh.

Ukázka z knihy Zábavná matematika pod polštář 2:


Malý Génius:

Ty a tvých 5 přátel se sejdete na večírku společně se svými oblíbenými zvířátky. Jestliže si polovina z vás přivede zebry a druhá polovina pávy, kolik nohou (lidských i zvířecích) bude na oslavě dohromady?


Více informací nejen o těchto knihách Zábavná matematika pod polštář a Zábavná matematika pod polštář 2 se dozvíte také na stránkách nakladatelství Grada.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zábavná matematika pod polštář aneb jak si matematiku zamilovat:

Zábavná matematika pod polštář aneb jak si matematiku zamilovat
Zábavná matematika pod polštář aneb jak si matematiku zamilovat
Zábavná matematika pod polštář aneb jak si matematiku zamilovat
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !