Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zabij mě znovu

19. 11. 2016 | Knižní tipy
Název: Zabij mě znovu
Autor: Abbottová Rachel
Nakladatelství: Mladá fronta
Rok vydání: 2016
Formát: 140 × 210 mm
Vazba: Pevná bez přebalu, lesklá
Počet stran: 304 stran
Cena: 240 Kč

Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není. Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok. Duncan zmizel a nechal jejich děti samotné. Nemůže se mu dovolat a vůbec netuší, kam mohl odejít a proč.


Není však jediná, kdo po něm pátrá. Když dojde k brutální vraždě ženy, která se Maggie nesmírně podobá, a vyšetřování převezme inspektor kriminálky Tom Douglas, Maggie si uvědomí, jak málo toho ví o Duncanově minulosti. Je opravdu tím, koho miluje? A před kým chtěl utéct? Na rozhodování, zda mu důvěřovat, nebo ho zradit, nemá mnoho času. Jedno už totiž Maggie pochopila - brzy zemře další žena a možná to bude ona sama.

Zabij mě znovuO autorce knihy Zabij mě znovu:


Rachel Abbottová se podle žebříčku nejprodávanějších e-knih Amazonu stala nejpopulárnějším autorem ve Velké Británii. Celosvětově bylo doposud prodáno přes 1,8 milionu výtisků. U nás vychází autorčina již čtvrtá kniha. Ke knize Zabij mě znovu vyjde také ve spolupráci s vydavatelstvím Audiotéka e-book. Knihu čte televizní herečka a členka Divadla na Vinohradech Simona Postlerová. Audiokniha je kompletní a má celkovou stopáž 11 h. 50 min. Cena audioknihy je 249 Kč.


Tuto knihu Zabij mě znovu koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Mladá fronta.

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
múže to být pěkné počteníSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles