Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Začíná nová seznamovací reality show Mami, ožeň mě!

4. 12. 2011 | Televizní tipy
Na televizní obrazovky míří zbrusu nová seznamovací reality show s názvem Mami, ožeň mě! První díl mohou diváci sledovat již tuto sobotu 3. prosince ve 22. 45 hodin, další potom hned následující den - v neděli ve 22. 55 hod. Starostlivé matky v něm budou hledat dokonalé partnerky pro své už dávno dospělé, ovšem stále ještě nezadané syny.

Princip reality show Mami, ožeň mě vychází z předpokladu, že každá máma chce pro svého syna jen to nejlepší – a to se týká i výběru potenciální manželky. V prvním díle se divákům představí pohledný Michal, citlivý pracovník bezpečností služby Tom, bývalý DJ Miro a nesmělý Miško. O Začíná nová seznamovací reality show Mami, ožeň mě!každého z nich budou bojovat dvě ženy, které stráví několik dní v domácnosti svého vyvoleného, aby jemu i jeho mamince poskytly příležitost je co nejlépe poznat a zároveň aby se měly možnost ukázat v co nejlepším světle. Vyřazení a odchod jedné z žen potom otevře té druhé cestu k srdci svého vysněného muže a samozřejmě také jeho milované maminky.

A na jaké nápadnice se můžete v prvním díle seznamovací reality show Mami, ožeň mě těšit? O Toma bude bojovat něžná a možná i nevinná Martina a naproti tomu vyzrálá a ezoterická bytost Šárka. První oťukávání bude probíhat hlavně na duchovních a filozofických vlnách.

Bývalého DJ Mira v Mami, ožeň mě nejprve navštíví výřečná Erika, která se nesmělého mladíka snaží ohromit svými znalostmi německého jazyka a začne pěkně zostra vyznáním lásky – Ich liebe dich. Idylku naruší svérázná Pavlína – dle Mira „kočka“, která mu kompletně zamotá hlavu.

Pohledný Michal přivítá v Mami, ožeň mě obě nápadnice „nemravnou štamprlí“. Jako první si připije s romantickou Lucií a posléze i s vysmátou Janou. Nesmělý Miško zase poznává upřímnou Eriku, se kterou si velmi rozumí, ale jen do doby, než přijde spřízněná duše Dominika.

Mami, ožeň mě - medailonky účastníků


Tom, 31 let, Hodonín
Citlivý a empatický Tom se živí jako pracovník bezpečnostní služby. Ve volném čase zpívá v rockové skupině a zajímá se o ezoteriku a duchovno. Prostřednictvím seznamovací reality show Mami, ožeň mě hledá Začíná nová seznamovací reality show Mami, ožeň mě!harmonickou ženu, se kterou by mohl strávit zbytek života. Na lásce považuje za nejkrásnější souznění duší.

Miro, 27 let, Prešov
Životní optimista Miro je bývalý DJ. Dnes mu obživu zajišťuje práce tiskaře, ale muziku má stále rád. Svůj život žije naplno a věnuje se velkému množství nejrůznějších aktivit. Tento zručný mladík se rychle učí novým věcem a „mrknutím oka“ dokáže spravit notebook nebo třeba domácí spotřebič. Přizpůsobivý Miro věří, že ve vztahu je nejdůležitější důvěra. Najde v pořadu Mami, ožeň mě, co hledá?

Michal, 30 let, Liptál
Přestože Michal je povoláním číšník, velmi rád se věnuje práci se dřevem. I proto se může pyšnit tím, že většinu interiéru svého bytu si vytvořil sám. Miluje sport a zábavu, ale rád vypomůže i v rodinném penzionu. Láska je pro Michala motor, který ho pohání vpřed. A právě láska je to, co mu teď k dokonalému štěstí chybí, proto se rozhodl pro účast v Mami, ožeň mě!

Miško, 25 let, Spišská Belá
Nesmělý Miško je obyčejný kluk hledající pravou lásku. Jeho největším životním snem je zamilovat se, oženit se a mít rodinu. Vstřícné ženě s dobrým srdcem může kromě svého srdce nabídnout i vlastnoručně vybudovaný rodinný dům. Největším životním štěstím je podle něj „zdraví, střecha nad hlavou a pocit, že jsem milován“. Čeká pravá láska na Miška v reality show Mami, ožeň mě?

První díl nové seznamovací reality show Mami, ožeň mě uvidíte v sobotu 3. prosince ve 22. 45 hodin na Prima LOVE. Na druhý díl se můžete těšit v neděli 4. prosince ve 22. 55 hod.



Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
uz slo na Slovensku !
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles