Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žádané erotické pomůcky pro ženy

16. 06. 2014 | Vztahy
-Komerční sdělení-
Stále více žen se odvažuje pořídit si nějakou tu erotickou pomůcku pro zpestření svého sexuálního života. A nemusí vždy nutně jít jen o vibrátor. Mnoho žen vyhledává rovněž pomůcky pro oživení jejich partnerského sexuálního života.

Erotické prádlo zabere vždy

Zde je stálicí zejména lechtivé erotické prádlo, které v erotických e-shopech nabízí nespočet produktů pro obě pohlaví. Častou volbou jsou noční košilky nebo negližé, které žena může používat nejen jako pohodlné pyžámko, ale v hebkém saténu odhalujícím její přednosti se erotické svádění stává mnohem intenzivnějším. Ještě rafinovanějším způsobem se dá partner svádět pomocí síťovaných minišatiček, které elegantně odhalují celé tělo a zvýrazňují hlavní ženské přednosti a křivky.

Pokud do svého sexuálního života chcete vložit například trochu dominance a submisivity, je zde široká nabídka latexového erotického prádla pro muže i ženy sahající od obojků a rukaviček až po celé latexové kostýmy, sloužící k sexuálním hrátkám nebo roleplay. V případě latexu však volte pouze kvalitní sexshopy, které vám zaručí zdravotní nezávadnost použitého materiálu. Není totiž nic horšího, než když se vzrušující předehra změní v alergickou reakci jednoho z partnerů.

erotická předehra - masážeVibrační vajíčka se těší velké oblibě

Velké oblibě se kromě klasických vibrátorů v posledních letech těší také stále se zdokonalující vibrační vajíčka. Ty bodují zejména svým velmi diskrétním a elegantním designem. Vibrační vajíčka jsou taktéž mnohem skladnější, než vibrátory, takže se pohodlně vlezou i do menší kabelky a patří tak přirozeně k ideálním erotickým pomuckám na cesty. Povrch kvalitních vibračních vajíček tvoří mimořádně hebký silikon, který je zdravotně i alergicky absolutně nezávadný.
Oblíbenou hračkou z tohoto sortimentu je pro partnery, hledající nějaké oživení sexuálního života bezdrátové vibrační vajíčko na dálkové ovládání, které si může žena zavést do pochvy, nebo análního otvoru a odevzdat ovládání partnerovi. Ten má od té chvíle naprostou kontrolu nad vibracemi a jejich intenzitou. Jen on tedy rozhoduje o rozkoší, kterou žena bude prožívat.
Zejména na veřejnosti lze s touto erotickou pomůckou zažít opravdu netradiční okamžiky plné vzrušení na obou stranách. Kvalitnější vibrační vajíčka navíc umožňují za jakýchkoliv okolností zůstat diskrétní a samotné vibrace jsou i přes svou intenzitu velmi tiché, což zejména při erotických hrátkách mezi lidmi na veřejnosti oceníte.

Vše potřebné pro předehru

Naprostá většina erotických pomůcek je zákazníky sexshopů a erotických e-shopů pořizována za účelem oživení stereotypů především v sexuálním svádění a předehře. Hravé páry začínají pomalu ale jistě přicházet na chuť různým masážním olejům, nebo sladkým emulzím pro bodypainting (malování na tělo).
A právě pro tyto hravé páry už jsou dnes na internetových e-shopech k dostání akční sady masážních olejů, které obsahují hned několik těchto produktů a umožňují propustit uzdu své fantazii i kreativitě a hrát si během předehry s různými druhy olejů, gelů nebo směsí pro malování na tělo.
Ideální je spojit například čokoládu na tělo s masážním olejem a předehru zakončit použitím gelu, který zvyšuje citlivost intimních partií u obou pohlaví, čímž umocňuje sexuální prožitek i rozkoš při orgasmu. Při nanášení čokolády a malování po partnerově těle samozřejmě nezapomeňte použít jemně šimrající štěteček.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkjo jsou hračičky,které se dají s partnerem využít
Obrázek uživatelky
profil
Tak já jsem nikdy žádnou hračku nemela...jednoho krásného dne jsem si řekla,že pritelovi udělám radost a pojedem do sexshoppu a něco si tam výběrem...vybrali jsme si zrovna to oblíbené vybracni vajíčko...celý nateseni a nervózní jsme jeli domů...doma se osprchovaly a hurá na věc....jaké zklamání bylo,když jsem zjistila,že to jen vybruje ale na mě to nefunguje.. Po 2-hodinovem snažení jsme to vzdaly a vajíčko za 2.000,- leží ve skříní...takže hračku...už nikdy!kord za ty nekřesťanský penize, co po Vás za to chtějí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Také máme několik hračekSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Téže mám a několik a s přítelem je dostatečně využivámeSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
a jakou jsem zvědaváSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles