Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Záhada ideálního dárku pro miminka je konečně vyřešena

2. 04. 2018 | Moderní bydlení
-Komerční sdělení-

Sehnat originální dárek pro novorozeně je vždycky oříšek. Přichází s tím řada otázek: Co všechno už pro něj rodiče mají? Co se jim líbí a co nelíbí? Pokud jste praktická osoba, prostě koupíte obří balík plenek. To se hodí vždycky. Anebo ne? Třeba chtějí používat bio plenky, nebo látkové, to teď tak frčí. No nazdar. Takže tady máme další záhady – chtějí být bio rodiče, alternativní, konzervativní, zaměření na značky, bude jim všechno jedno?

Tak to snad, abyste novorodičům, dřív než nějaký dárek koupíte, zadali tak třístránkovou anketu. Není divu, že se internet hemží otázkami typu „Co koupit jako dárek pro miminko?” apod. No tak tedy – s čím překvapit novorozeně a jeho rodiče? Chtělo by to něco hezkého, co nebude ani moc praktické, ani moc ulítlé. Něco, co bude originál a zároveň klasika. Něco, co je jednoduché a zároveň to bude bezva i za dlouhé roky.

plakát BabyON Mimi s PosteronieZkrátka potřebujete „královnu koloběžku mezi miminkovskými dárky”.


A tou je… voilá… plakát BabyON Mimi z Posteronie. Přesně ten každá trendy máma potřebuje (ať už je bio, značková nebo alternativní). Úkolem takového hezkého ilustrovaného a vtipného plakátu je udržet všechny důležité vzpomínky na jednom místě. Ano, jsou na to i knížky. Ale ty se většinou někde zahrabou. A jsou moc složité, chtějí v nich toho vyplňovat tolik, že to mámy brzy vzdají. A na světě je další dítě bez zaznamenaných vzpomínek. Přitom v každém z nás je kousek nostalgika, který by se rád v dospělosti podíval na svůj dětský vzpomínkový plakát. A připomněl si třeba, co řekl táta, když se o něm poprvé dozvěděl. Jak vypadal jeho kočárek, oblíbená hračka, jak moc nahlas brečel a taky se dojal nad fotkou z prvních Vánoc.

Plakát je navíc skvělá dekorace do dětského pokojíčku, protože mít něco hezkého na zdi je vždycky dobrý, obzvlášť, když to vyřeší i problém, kde vystavovat ty nejlepší fotky.

Koukněte na www.posteronia.cz (mají i plakát pro batolata).



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Dle mého názoru je pro každého ideální dárek něco jiného.
Zastávám názor praktických dárků ať už plen ve velkém balení, nebo lahviček na pití dřív, nebo později to miminko využije.
Chůvičky jsou také fajn věc pro trošku klidu maminky.
Obrázek uživatelky
profil
Podle mne teda žádný ideální dárek pro novorozence přímo není. Nejvíce mi pomohly v začátcích praktické dárky jako plenky, vanička, dětské povlečení atd. Se svými zkušenostmi bych potenciálním dárcům poradila dětskou postýlku k posteli, což je ohrádka, kde z jedné strany má maminka plný přístup k miminku, je v jeho blízkosti, ale nemusí se bát zalehnutí. Dostala jsem ji totiž až když bylo dceři půl roku a bylo mi hrozně líto, to jsem si ji nepořídila už na začátku. Mám tuto https://www.hezkydetskynabytek.cz/detsky-nabytek/postele/detske-postylky/postylka-k-posteli-bila-set.html a jsem s ní opravdu moc spokojená. Není to levný dárek, ale zaručeně potěší.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles