Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.04. 2024
Dnes má svátek Rudolf
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Zákulisí seriálu Doktorka Quinnová - rozvody, stres a mizerná finanční situace

8. 07. 2014 | Ze společnosti
Milujete film či seriál a bedlivě sledujete profesní i soukromé příběhy svých oblíbených herců, zároveň si říkáte, že byste chtěli žít slavným a úspěšným životem, jako mají oni? Pravdou však je, že by to leckdy nebyla žádná výhra. Slavné osobnosti nežijí jako v pohádce a i jejich život obnáší rozvody, neštěstí a mizerná finanční situace. Své o tom vědí i hlavní hvězdy proslulého seriálu Doktorka Quinnová Jane Seymourová a Joe Lando.

Jane Seymour alias Doktorka Quinnová


Přírodně krásná, usměvavá a přátelská, taková je britská herečka Jane Seymour, která se proslavila nejprve jako Bond Girl a poté jako Doktorka Quinnová.  Tato okouzlující žena si ve svém životě kromě slávy prošla i řadou zlomových situací. Již v dětství se chtěla stát baletkou a hned ve 13 letech se její sen splnil a ona tančila na jevišti Covent Garden v Londýně. Na to ji však potkalo vážné zranění, poranila si páteř a s baletem byl konec.
Nevzdala se snu o hvězdné kariéře a ve svých 18ti letech se vrhla se na herectví. V té době potkala i Michaela Attenborougha, svého prvního manžela. Manželství však netrvalo dlouho, roku 1973, zhruba po dvou letech, proběhl rozvod, v té době byla na vrcholu své herecké kariéry. Stala se totiž Bond girl v bondovce Žít a nechat zemřít! Netrvalo to dlouho a omámil ji muž jménem Geoffrey Planer, kterého si vzala. Jejich manželství však trval pouze pouhopouhý rok.  Herečka však příliš dlouho samotou  nestrádala a brzy se provdala potřetí. Jako třetímu řekla své ano Davidu Flynnovi.

Doktorka QuinnováSpolečně mají dceru Katie a syna Seana. Jenže i tato rodinná idylka nebyla věčná a manželé se po jedenácti letech rozvedli. Kromě rozvodových papírů ji manžel zanechal i obrovské dluhy. Nevěděla jak z toho ven a tak se odhodlala vzít téměř jakoukoliv roli a tak se dostala k postavě doktorky Quinnové. Nikdo v té době nepředpokládal, že tato role ji může opět vynést na výsluní. Tak se ale stalo a v roce 1996 dostala za roli v seriálu Doktorka Quinnová, který můžete aktuálně sledovat na CBS Drama, Zlatý glóbus a Family Film Award. V té době je již 3 roky vdaná za svého čtvrtého manžela Jamese Keache, manželství vypadá jako velmi šťastné, přes mnoho pokusů otěhotnět se jí to nakonec podařilo a porodila Jamesovi dvojčata Johna a Krise. V roce 2013 však herečku opět dostihla její noční můra a to rozvod, který přišel po dvaceti letech trvání jejich vztahu. 

Letos herečka oslavila své 63. narozeniny a na svůj věk vypadá stále báječně a velmi mladě. „Botox jsem vyzkoušela pouze jedinkrát a vůbec mne neohromil. Navíc byl můj obličej bez výrazu a jakékoliv mimiky, kterou potřebuji především k hraní. Na své vrásky jsem prostě hrdá, dodávají mému obličeji charakter,“ konstatuje Jane Seymour.  Nám se však podařilo zjistit, že podstoupila operaci očních víček, o kterou ji speciálně požádali fotografové, jelikož jim retuš a úprava očí herečky zabírala až moc času. Kromě toho před 20 lety podstoupila i plastiku prsou, jelikož po kojení svých prvních dvou dětí nebyly prsa to, co bývaly. „Nechtěla jsem prsa zvětšit, ale jen je vyformovat do původního tvaru, aby mi oblečení lépe sedlo,“ dodává s usměvem herečka. 


Joe Lando alias Byron Sully

Americký westernový seriál Doktorka Quinnová pomohl na výsluní nejen herečce Jane Seymourové, ale také herci Joe Landovi, který si zde zahrál lásku doktorky Quinnové v podobě Byrona Sullyho. Tento americký herec neměl lehké začátky, musel pracovat jako kuchař v restauracích, aby si mohl dovolit hodiny herectví. První příležitost dostal ve slavném seriálu Star Trek. Na to se objevilo i mnoho jiných hereckých možností, ale první velká šance byla v podobě role v seriálu Jeden život k žití a pak ve filmu Miluji Tě k smrti. Joe Lando není a nikdy nebyl proslulý skandály, plastikami, ani uháněním žen. Pouze v mládí byl trochu rváč a v době, kdy pracoval jako pizzař v italské restauraci, nasbíral 4 zlomené prsty, 5 krát měl zlomený nos a pohmožděné lícní kosti. Kromě toho měl zlomená i obě zápěstí a klíční kosti. V posledních letech jste jej mohli vidět v seriálu Tajemství kruhu, Melrose Place nebo v Thriftstore Cowboy.


Zdroj, foto: CBS Drama


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !