Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou

19. 07. 2016 | Úspěšní lidé
-Komerční sdělení-

Víte, že v Beskydech se každoročně o prázdninách koná největší český triatlonový závod, do kterého se mohou zapojit nejen zkušení sportovci, ale i začátečníci a dokonce i děti?

Zapojte se i vy do triatlonu VALACHY MAN, který se uskuteční v pátek 5. srpna u rekreační nádrže Balaton u Nového Hrozenkova, jen 15 minut cesty autem za českou hranicí. Příliš neváhejte s přihláškou, volná místa ve startovní listině se každým dnem plní. Kapacita 650 závodníků bývá každý rok vyprodána a už nyní je rozebrána polovina startovních čísel.

„Pro sportovce máme opět připraveny dvě trasy různé délky a náročnosti, aby se mohli zapojit jak ti, kteří se sportu věnují rekreačně, tak i ti, kteří jsou trénovaní a vyhledávají náročnější výzvy. A pokud si někdo netroufá na všechny tři disciplíny, může závodit i v štafetě, třeba s rodinou či přáteli. Myslíme i na děti, pro které jsou připraveny různě dlouhé trasy v sedmi věkových kategoriích.,“ láká prezident VALACHY TOUR Vladimír Sušil.

VALACHY MANZajímavostí je, že místo hromadného startu obvyklého při triatlonech se na VALACHY MANovi startuje intervalově. Sportovci do první, plavecké disciplíny nastupují jednotlivě po 10 vteřinách. To přináší pestřejší podívanou pro diváky i komfortnější startovní podmínky pro méně zkušené sportovce, kteří nemusí mít obavy, že zůstanou na trati poslední. Navíc ani není jasné, kdo si jak stojí v průběžných výsledcích, což dělá ze závodu napínavou podívanou až do samého konce.
Speciálním hostem letošního ročníku bude známý akrobat na lyžích a olympijský vítěz Aleš Valenta. Ten bude patronem dětských závodů a „dospělého“ triatlonu se zúčastní ve štafetě. „Aleš Valenta se rozhodl, že svou štafetu doplní zájemci z řad široké veřejnosti. Stačí, když nám napíšete do 26. července mailem na valachytour@valachy.cz, proč byste se zrovna vy měli stát součástí štafety olympijského vítěze, a ze zaslaných přihlášek Aleš Valenta vybere dva sportovce, kteří budou součástí jeho týmu a to v disciplínách kolo a běh,“ dodal Vladimír Sušil.

Registrace na VALACHY MANa probíhají na webu www.valachytour.cz. Při přihlášení předem a úhradě do 2. srpna zaplatíte výhodnější cenu startovného. Děti mají při přihlášení předem startovné za pouhých 50 Kč.

VALACHY MAN









Trasy VALACHY MANa:


DLOUHÝ
(350 m plavání, 16 km horské kolo, 4,5 km)
KRÁTKÝ (250 m plavání, 12 km kolo - horské či trekingové, 3,6 km běh)
ŠTAFETA (350 m plavání, 16 km horské kolo, 4,5 km běh)
DĚTSKÉ ZÁVODY – do 6 let závod v běhu, starší děti závodí v kombinaci plavání – kolo – běh na různé vzdálenosti

Kompletní informace k závodu VALACHY MAN


Spojte účast ve VALACHY MANovi s další prázdninovou zábavou, například:


K ubytování můžete využít třeba hotely Resortu Valachy Velké Karlovice, které v létě nabízí zvýhodněné pobyty pro rodiny s dětmi i relaxační Letní dovolenou ve dvou.

Zdroj, foto: VALACHY MAN


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou:

Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou
Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou
Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou
Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou
Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou
Zapojte se do triatlonu VALACHY MAN s olympijským vítězem Alešem Valentou
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice