Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapomenuté plavky

27. 04. 2011 | Vaše příběhy
Tak  k  tématu móda a v mém případě móda a trapasy mám skutečně co sdělit. Krátce po tom, co jsem se seznámila se svým nyní již manželem tehdy přítelem, jsme se domluvili, že si spolu půjdeme zaplavat. V plaveckém areálu jsme se logicky museli rozdělit před šatnou.

Oba bychom měli nosit brýle a já mám silnější dioptrie, takže jsem ho připravila, že mám černé plavky a že se ke mně má hlásit, protože já ho neuvidím. No a sotva jsem došla do šatny a začala jsem dávat věci do skříňky, tak jsem potkala kamarádku. Ta akorát z plavání odcházela. Chvíli jsme povídaly a já přitom hledala plavky. Když jsem prošla tašku již potřetí a žádné jsem nenašla, tak jsem lehce znervóznila.

Bohužel ani po důkladném hledání jsem je nenašla. Naštěstí se mi kamarádka nabídla, že mi půjčí své. Takže jsem se u bazénu objevila asi s půlhodinovým zpožděním a místo avizovaných černých plavek jsem na sobě měla strakaté tyrkysové plavky.  S přítelem jsme se nakonec bez problémů našli (když nepočítám to zpoždění), ale samozřejmě se divil, že nemám černé plavky, ale úplně jiné, než jsem hlásila. Tak jsem mu celou historku dovyprávěla a moc jsem ho pobavila.

Naposledy jsem ho podobně pobavila minulý týden, když jsme byli o víkendu nakupovat. Vzala jsem si nové boty a pyšně jsem si v nich vykračovala. V obchodě mi to v nich ale hrozně klouzalo. Několikrát jsem v nich uklouzla a vybrala to, ale nakonec jsem se díky uklouznutí spadla já, při pádu mi spadly brýle, (které jsem už potřebovala seřídit v optice, ale nějak nebyl čas tam zajít, takže mi na nose nedržely, tak jak by měly) a já na ty brýle v plné síle pádu šlápla a cestou jsem ještě vzala k zemi svou čtyřletou dceru.

Brýle praskly na dvou místech, sklíčka z nich vypadla a naštěstí vydržela. Takže jsem tento týden sháněla a sehnala nové obroučky, do kterých skla šla přebrousit. A povedlo se, už teď tento článek píši v nových brýličkách, se kterými jsem moc spokojená, takže nakonec v tomto případě bylo něco špatné pro něco dobré.

Autor: vlnka007


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !