Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zaříkávač andělů - Neuvěřitelné příběhy naděje a lásky

28. 06. 2014 | Knižní tipy
Název knihy: Zaříkávač andělů
Podtitul: Neuvěřitelné příběhy naděje a lásky
Autor: Kyle Gray
Nakladatelství: Knižní klub
Datum vydání: červen 2014
Počet stran: 288
Formát: 133 x 206 mm
Cena: 261 Kč

Kyle se už ve svých šestnácti letech stal nejmladším britským jasnovidným médiem a je proslulý tím, že jeho výklady jsou neobyčejně přesné. Od dětství mu po boku stojí andělé a pomáhají mu rozvíjet ohromné nadání – díky paranormálním schopnostem je schopen napojit se na energii lidí kolem sebe a zjistit z ní neuvěřitelně mnoho o osobě klienta, o jeho domově, rodině, vztazích, práci i společenském životě. Poté se pokouší osvětlit temné aspekty minulosti i přítomnosti a přesunout se k budoucnosti. Zprostředkovává tak andělskou moudrost, díky níž můžete změnit způsob myšlení a konečně dosáhnout všeho, po čem toužíte.

Ukázka z knihy Zaříkávač andělů:


Zaříkávač andělů - Neuvěřitelné příběhy naděje a láskyVzpomínám si, jak mi dělali lumbální punkci – byl to jeden z nejhorších zážitků v mém životě a já bez přestání ječel. Devět měsíců jsem byl ochrnutý od pasu dolů. Nějakou dobu jsem ležel v Yorkhillské nemocnici, dětské nemocnici v Glasgowě, ale měl jsem štěstí, protože ve čtyřech letech jsem se zase uzdravil. Jedná se o poměrně vzácnou nemoc – lékaři tvrdí, že postihne jen jednoho člověka ze sta tisíc – a mě se dostalo požehnání, že mi nezůstaly žádné dlouhodobé následky, až na ploché nohy, kterým nepomohly ani měsíce cvičení.

Z té doby si vzpomínám hlavně na ochrnutí, ale nebylo to zas tak úplně hrozné. Utkvělo mi v paměti, že se díky tomu dostalo do mého života ještě více lásky. Sedával jsem celé hodiny babičce na klíně a moc se mi to líbilo. Ona byla ve svém kolečkovém křesle a já jsem nemohl chodit, takže jsme se hodně sblížili. Měl jsem ji nejradši ze všech.

O autorovi knihy Zaříkávač andělů:


Kyle Gray (nar. 1988) žije ve Skotsku a články o něm i přímo jeho příspěvky vycházejí v řadě britských deníků i časopisů. Už ve svých šestnácti letech se stal nejmladším britským jasnovidným médiem a je proslulý tím, že jeho výklady jsou neobyčejně přesné. Od dětství mu po boku stojí andělé, a tak rozvíjí své neobyčejné nadání – díky paranormálním schopnostem je schopen napojit se na energii lidí kolem sebe a zjistit z ní neuvěřitelně mnoho o osobě klienta, o jeho domově, rodině, vztazích, práci i společenském životě.
V současnosti má Kyle vlastní soukromou praxi, ve které radí lidem, kteří ho požádají o pomoc. S přispěním andělské moudrosti jim pomáhá změnit způsob myšlení a konečně dosáhnout toho, po čem touží.

Tuto knihu Zaříkávač andělů - Neuvěřitelné příběhy naděje a lásky koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !