Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Žárlení

28. 12. 2010 | Vztahy

Napíši vám své zkušenosti a poznatky o žárlení. Podle mého názoru je žárlení naprosto k ničemu a jen Vám odebírá Vaši energii. Musím podotknout, že já u sebe žárlení téměř nepozoruji a jsem přesvědčena, že je to jen a jen na každém z nás, kam až si do života tuto záležitost pustí. Také mě naprosto šokuje, jak si spousta lidí myslí, že žárlení je rovno milování druhé osoby. Jednoduše neznamená, že když na Vás někdo žárlí, že Vás rovněž miluje!

Kdysi dávno jsem vedla poměrně dlouhý rozhovor na toto téma s mým přítelem, a v krátkosti popíši, jak jsem mu jeho žárlení na mou osobu vysvětlila. Jednoduše jsem mu řekla, že když mu budu chtít být nevěrná, tak to provedu třeba v koupelně nebo v kuchyni na stole, když bude spát v ložnici...Protože je to inteligentní a vnímavý člověk, pochopil a opravdu přestal žárlit. A i proto je opravdu milován.

Když na Vás někdo žárlí a hlídá Vás, je to, jako byste měli kouli na noze a navíc jste se směli pohybovat jen v určitém příkopě. Chvíli to člověk vydrží, ale pak bude vyskakovat do výšky a vykukovat ven. Nakonec utrhne i tu kouli, vyskočí z jámy a uteče. Bude to ale strašně daleko a tak ho ten druhý už nikdy a nikde nenajde.

Na druhou stranu jsem si jistá, že i nevěra má nějaký důvod. Jestli je Vám Váš partner nevěrný, zapátrejte i ve svém svědomí, skutcích a paměti. Možná pak najdete důvod, proč se to stalo, a pak budete mít šanci to změnit.

Mluvte o svých představách i potřebách. Mluvte o tom, co potřebujete, co máte a co nemáte v sexu ráda, o tom, co postrádáte, o svých chutích i představách. S největší pravděpodobností Vám partner nesplní úplně vše, ale bude úžasné, když se vylepší alespoň o něco Vaše sexuální soužití. Také i s přibývajícím věkem (nebo zkušenostmi) se choutky mohou měnit či rozvíjet. Nezapomeňte ale také naslouchat a případně se přizpůsobovat i Vy.

Vaše Lucie

 


Autor: kartářka

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v malej miere...ano
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles