Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závislost na pošťačce

15. 05. 2011 | Vaše příběhy
Asi před 2 lety jsem začala soutěžit. Do tohoto „sportu“ jsem se zamilovala až po uši při první výhře. Na tu si přesně pamatuji. Mnoho chytrých žen na jedné diskuzi psalo, že vyhrály kuchařku. Lidská závist je mocná, a tak jsem si říkala, že bych chtěla taky.

Hned poté jsem poslala soutěžní SMS zprávu a čekala na výhru, kterou jsem se měla dovědět večer toho dne. Do večera jsem na toto již zapomněla. V 22 hod. mně přišla SMS zpráva, kde stálo: „Gratulujeme, vyhráli jste rakletový gril!“ A to byl můj začátek. Později se ukázalo, že tento „sport“ je velmi návykový. Člověk by si řekl, že musím být závislá na internetu, ale opak je pravdou.  Závislost vzniká daleko jinde. Tam, kde by to člověk ani nečekal.
Normální týden soutěživé ženy:

Pondělí
Pošťačka chodí obvykle okolo 9. hodiny ranní. V 8.45 někdo zvoní u dveří, běžíme a tam sousedka. Ptá se, zda mi teče teplá voda. Hmm, odpovíte jí a zavřete dveře. Je 10 hod. a nic, nikde nikdo. Celá zklamaná, že vám nic nedošlo, se věnujete svým každodenním povinnostem s tím, že víte, že ještě jezdí auto se sympaťákem okolo 15. hodiny. Už od 14 hodin koukáte občasně z okna, je 16 h a vzdáte se. Nic nepřišlo.

Úterý
V klidu spíte a najednou před 9. hod. někdo zvoní. Tak tak dobelháte ke dveřím, cestou si rychle rukama upravíte vlasy a protřete oči, abyste lépe viděla. Před dveřmi stojí pošťačka. V duchu zvoláte: hurá!!!! Už mi něco pěkného nese. Podepíšete se a hned jak za sebou zavřete, otevíráte dopis. Hmm, tak zase nic, upozornění, že ztrácím nárok na přídavky. To vím i bez toho. Opětně proběhne den a nic.

Středa
V duchu si tajně představujete a sumírujete, co by všechno mohla pošťačka donést. Ale i když si to nepřiznáváte, začínáte být zoufalá. Den proběhl a opět nikde nikdo.

Čtvrtek
Nyní si to přiznáváte, jste zoufalá! Touha po zazvonění vzrůstá víc a víc. Pomalu upadáte do deprese, že vás nikdo nemá rád a proč jste ještě nic nedostala.

Pátek
Pátek - poslední pracovní den. Už na poštu raději nemyslíte, jinak byste si musela vzít další dávku lexaurinu na uklidnění, že stále nic nepřišlo. V 9.30 zvoní zvonek, kdo to asi je, pošťačka už musela chodit. Ale ne, je to pošťačka, jůů, nese vzorek krému, časopis o bydlení, který jste vyhrála a katalog oblečení. Jste nadšená jako blecha, jéé, konečně si na mě někdo vzpomněl. Ale euforie ihned vyprší, když si to ještě jednou vše prohlédnete a zjistíte, že nic moc jste nedostala. Bublinkové obálky se schovají, ty se ještě budou hodit. Trošku uspokojena jdete dělat své.

Dnes je krásný den, přišla pošta, dětí spí po obědě a vy máte klid. Najednou někdo zvoní okolo 13. hodiny. Který blbec. Vzbudí mě děti. Kouknete z okna a tam je ten krásný sympaťák. Seběhnete dolů a v ruce má dvě krabice. Zakoketujete, podepíšete se a utíkáte domů. Již cestou po schodech, jak vybíháte patro, studujete odesílatele a přemítáte si v hlavě, co by to mohlo být. Doma se už hrnete k nůžkám, trháte, stříháte. Jééé, lego a kosmetický balíček. To je ono! Skáčete 2 m radostí. A už teď se zase těšíte, jak bude další pondělí a pošta má otevřeno a vy budete dostávat další krásné výhry a vzorečky do schránky.

Alergino – čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
mně toto akorát motivuje napsat volné pokračování Smajlík

ale do Sametky se navážet nemusíš, je to fajn holka a nevidím důvod, proč se musíte hádat a ještě o blbostech
Obrázek uživatelky
profil
si, že byste si měly vytáhnout Hádalkov, nevím, jestli se bude autorce líbit mít toto pod svým článkem.....
Obrázek uživatelky
profil
díky, samozřejmě je to s dávkou nadhledu a ironie, ale ....

no sametka si se mnou vykládá do noci často, já jsem také noční ptáče a sem ráda, že nejsem v tom sama Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
ty k...o, přestaň si mě věčně brát do huby, buď tak laskavá a jdi k dotorovy sama. Stejně jsi tam více jak doma. A co kdybysis našla práci? Přišla bys na jiné myšlenky a neurážela ostatní.
Obrázek uživatelky
profil
...jinak, každej máme něcoSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles