Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zázračná voda

3. 10. 2018 | Knižní tipy
Název: Zázračná voda
Autor: Masaru Emoto
Nakladatelství: Metafora
Datum vydání: 8 / 2018
Formát: 129 x 206 mm
Vazba: flexovazba
Počet stran: 112
Cena: 199 Kč

Tajemný mechanismus, kterým slova ovlivňují svět kolem nás

Masaru Emoto vyfotografoval během let svého výzkumu tisíce krystalů vody, ovšem jen několik z nich bylo tak krásných a sugestivních jako ty, které vznikly pod vlivem slov „láska a vděčnost“. V knize Zázračná voda Masaru Emoto ukazuje, jak vám může jedinečná role vody v přenášení přirozených vibrací těchto slov pomoci se změnit a žít pozitivnější a šťastnější život.

Masaru Emoto také objevuje význam slov a jazyka, jejich původ a vliv na vodu. Představuje nám a popisuje klíčový pojem rezonance, prostředku, jímž se přenáší životní energie. Z tohoto poznání čerpá poučení, která si můžeme vzít do vlastního života, a díky tomu sklízet plody pozitivní rezonance, jako je harmonizace vztahů, lepší zdraví a zlepšení komunikace.

Zázračná vodaTato zajímavá kniha Zázračná voda obsahuje nové a neobyčejné fotografie vodních krystalů, které nám všem poskytují přesvědčivé důvody, proč bychom si měli vybírat pozitivní slova a usilovat o dokonalé souznění k dosažení zdravějšího a šťastnějšího života v míru.

O autorovi knihy Zázračná voda


Masaru Emoto byl mezinárodně uznávaný japonský spisovatel, myslitel, badatel a fotograf. Prosadil se převratným tvrzením, že lidské vědomí má přímý dopad na molekulární strukturu vody. Během let tuto myšlenku rozvíjel a ve svých raných dílech se zabýval pseudovědeckými hypotézami, že voda má schopnost reagovat na pozitivní myšlenky a slova. Coby dlouhodobý zastánce teorií o vodě přednášel po celém světě včetně platformy OSN a svou činností se snažil šířit poselství míru vyplývající ze zkoumání krystalů vody.
 
Tuto knihu Zázračná voda koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Metafora.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !