Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zázrak zvaný reflexologie

25. 07. 2011 | Péče o tělo
Dopřejte svému tělu a duši uvolnění prostřednictví jemné masáže reflexních bodů na nohou a na rukou. Reflexologie je velmi účinná masážní technika, která harmonizuje mysl a tělu přináší velkou úlevu od dlouhodobého přetížení a napětí vyvolaného stresem.

Naše chodidla představují dokonalou mapu těla. Reflexologie nohy je šetrná a účinná technika, která jemně aktivuje přirozené léčebné síly organismu a přispívá k obnovení tělesné i duševní rovnováhy. Tělo se léčí samo - když dostane možnost.

Při reflexologii jemnými tlaky na příslušné body podporujeme přirozený tok naší energie. Prostřednictvím masáže je možné jednotlivé orgány diagnostikovat a podpořit jejich přirozenou funkci.

reflexologie„Pomocí jemné reflexní masáže a stlačováním příslušných bodů na chodidle dokážete ulevit od bolesti, rozproudíte tok energie v těle, a celkově tak navodíte pocit pohody a harmonie. Reflexologie nohy i ruky se dá naučit a zvládnout i bez znalostí jiných masážních technik,“ říká lektor masérských kurzů Robert Al Aref.

Reflexologie nohy je ušlechtilé umění, úžasná věda a nesmírně účinná forma terapeutické masáže chodidel. Nepodceňujme ani ruce, na kterých se nachází také řada reflexních bodů, pomocí kterých můžeme spustit samoléčebné procesy. Naše ruce jsou pro nás jedinečným nástrojem. Pomocí reflexologie rukou lze harmonizovat organismus, povzbudit funkci orgánů, navodit příjemný pocit vyrovnanosti nebo se v zátěžových situacích zbavit nahromaděného stresu.

„Tato technika je velmi atraktivní, protože ruce jsou nejvíce dostupnou částí lidského těla. Reflexologie ruky dokáže zlepšit prokrvení a posílit imunitní systém, zlepšit obranyschopnost organismu, uvolnit tělo od stresů a nervozity,“ říká lektor Robert Al Aref.

Můžete tuto metodu praktikovat co nejčastěji a těšit se tak z jejích mnohostranných účinků. Reflexologie rukou a nohou se pro vás může stát nejen klíčem k nápravě nejrůznějších blokád životní síly, ale také účinným prostředkem k nalezení fyzické i duševní rovnováhy.


Zdroj, foto: www.eduspa.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
miluju to od odborníka,a pomáhá Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
taky super záležitost
Obrázek uživatelky
profil
užívala bych si....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles