Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zázraky života 2. díl - V žádném případě

21. 03. 2010 | Televizní tipy

Eliška Diamantová měla obrovskou radost, když mohla oznámit paní Hlávkové, že při pátém asistovaném oplodnění konečně otěhotněla. Takové obrovské zadostiučinění jí může přinést jen práce na klinice. Rozešla se s Leošem, který je teď v nemocnici. Nevypadá to s ním dobře.

Do týmu Centra Život přibyl doktor Marek Tichý, nový gynekolog, a zatím se zabydluje u Diamantových, kteří se právě usmířili. S jeho příchodem se ale nemůže smířit doktor Salač. David se dvoří Elišce, kterou Vlasta před ním varuje. Salačovi navíc nadbíhá mladá sestřička Ilona. Nenechte si ujít druhou epizodu seriálu Zázraky života v pondělí 22. března ve 20.00 na Primě.

 

Eliška se dozví špatnou zprávu. Do nemocnice přivezli ve vážném stavu Leoše. Může to být zauzlení střev, ale také nádor. Jeho matka tvrdí, že se mu to stalo z nervového vypětí po jejich rozchodu. Přitom ráno měla Ela takovou radost. S Vlastou viděli paní Hlávkovou, jak si radostně vyhlíží v obchodě s kojeneckým oblečením soupravičky pro miminko. Vlasta Elu varuje před Salačem. Viděla, jak jí přinesl kytici a klečel u toho. O Davidovi si myslí, že nenechá žádnou sukni na pokoji. Nestojí za to, aby si Ela kvůli němu zlomila srdce. Ta si ale do svého života mluvit nenechá.

Do Centra Život přicházejí noví klienti: Hladíkovi a Majerovi. Hladíkovi jsou zvláštní případ. Chtějí vlastní dítě, intimně spolu ale nežijí a ani to nemají v úmyslu. Obrátili se proto na centrum asistované reprodukce. Majerovi se naopak o dítě pokoušejí už čtyři roky, a než se definitivně rozhodnou pro adopci, chtějí učinit poslední pokus. Advokátka Kroftová podstupuje umělé oplodnění, které jí i přes nesouhlas Elišky umožnil Petr Diamant. Vyjde to?

Eliščiny rodiče se pomalu usmiřují, mají zkrátka trochu italské manželství. Do Centra Život nastupuje doktor Marek Tichý, nový gynekolog. Je v nelehké životní situaci, právě se rozvádí a nemá kam jít. Profesorova žena mu nabídne azyl. Markův nástup ale rozzuří Davida.


Nemůže mu zapomenout případ úmrtí pacientky s mimoděložním těhotenstvím, který se ho osobně dotýká… Nebo že by v tom bylo ještě něco jiného? Profesor Diamant je ve svém rozhodnutí s Tichým neoblomný a nic měnit nehodlá. U Davida doma má vše pod kontrolou Monika. Davidovi se snaží pomáhat, ale myslí si, že je v práci nedoceněný. Jinde by dostal lepší peníze a víc by si ho vážili. Jenže Salač odejít nechce, má tu práci rád. Možná je za tím i Eliška, kterou chce dál vídat. Za Eliškou přichází na ultrazvuk šťastná paní Hlávková. Zatím netuší, co ji za chvíli čeká…

 

V hlavní roli uvidíte čerstvou držitelku Českého lva Janu Plodkovou. V dalších rolích se představí Jiří Ornest, Roman Zach, Veronika Freimanová, Tatiana Vilhelmová, Igor Chmela nebo Jana Krausová a Petra Špalková.


Zdroj: Prima

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Zázraky života 2. díl - V žádném případě:

Zázraky života 2. díl  - V žádném případě
Zázraky života 2. díl  - V žádném případě
Zázraky života 2. díl  - V žádném případě
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !