Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zázraky života - Díl 10. - Nové podmínky

23. 05. 2010 | Televizní tipy

Životní změna. Konečně sama a šťastná.

 

Po Vlastině přiznání se Elišce změní život. Jednu matku definitivně ztratila, druhou nečekaně získala. Je to pro ni nová situace, ráda by Vlastě nahradila ztracený čas. Do toho na ni tlačí David, aby se vyjádřila, jak moc o něj stojí. Má se kvůli ní rozvést a opustit rodinu?

Eliška mu nechce vysvětlovat své momentální rozpoložení. On si myslí, že váhá, a pochybuje o jejich společné budoucnosti. Leoš neztrácí čas a požádá Moniku o ruku. To na ni zapůsobí – začne o něm reálně uvažovat jako o možném partnerovi, který se postará o ni i o děti. Nakonec vyhodí manžela z domu. Odstěhuje se i Marek Tichý k Miladě, aby David s Eliškou mohli začít spolu žít v garsonce? Marek má i jiné starosti, manželka se pokusila o sebevraždu… Na klinice udělal poprask jeden fanatik, ale stále se tu odehrávají další zázraky života, které na diváky čekají opět v pondělí 24. května ve 20.00 na Primě.

 

Když Vlasta prozradí Elišce, že je její biologická matka, ona v panice uteče. Doma chce slyšet od otce celou pravdu. Zaplaví ji pocity vděku a výčitek vůči Vlastě a zlobí se na tátu, že jí to neřekl dřív. Nakonec je ale šťastná, že má novou matku, která je zároveň její kamarádkou a důvěrnicí. Bylo by hezké, kdyby se Vlasta dala dohromady s Petrem, aby nebyli tak sami. Eliška by zase měla úplnou rodinu. Ze snění ji ale Diamant vytrhne. Vlastu vnímá jen jako kolegyni a kamarádku. Plán na společný rodinný víkend tedy nevyjde, oběd ale Eliška přece jen prosadí.

U Salačů zuří domácí válka. Monika manžela varuje, že Eliška váhá a jen si s ním hraje, zatímco ona ho miluje a udělala by pro něj všechno na světě. Je natolik přesvědčivá, že David chce, aby mu Eliška potvrdila, že po rozvodu budou žít spolu. Jenže ta má v hlavě svou novou matku, a tak nepůsobí dvakrát jistě. Leoš neztrácí čas a požádá Moniku o ruku. Bere to vážně, postaral by se o Moniku i o děti možná lépe než jejich vlastní otec. Monika začne kalkulovat, a když jí jednou vytečou nervy, vyhodí manžela z bytu. David tedy odejde přespat na kliniku. Neví však, že tam přechodný nocleh našla i sestra Ilona… A má i další vážný problém. Jeho dcera Maruška se chytla kluka, který jede v drogách. Lže, chodí za školu, a dokonce kvůli němu i krade.

Marek Tichý se k rodině nevrátil a jeho žena se pokusí o sebevraždu. Je to asi demonstrační vydírání, jenže byl bohužel doma i malý Pája. Milada vidí v tak nezodpovědném chování naději pro Marka, který by mohl získat syna do vlastní péče. A taky se už těší domů, do pohodlí své komfortní vily. Chce už dát sbohem Eliščině garsonce, kde dosud trávila rizikové těhotenství. Vrchní sestra Martina obdivuje svého šéfa a svěří se mu, že jí vyhrožuje jeden fanatik. Soused, kterého pohoršuje její zaměstnání. Neschvaluje, že fušují Bohu do práce. Agresivní zoufalec dokonce dorazí na kliniku: Petr Diamant je ale muž na svém místě.


Eliška řeší v práci Královy. Paní Králová chce jít na interrupci, protože dcera se od ní odstěhovala. Pavla se totiž bojí, že jí matka dítě po porodu nenechá a s manželem zůstanou navždy pod jejím poručnictvím. Eliška ví, že je to extrémně náročná situace. Musí zapojit všechen diplomatický talent a psychologický um, aby nenarozený život zachránila. Oplodnění paní Suché se nepodařilo. A ona se o nic dalšího pokoušet nebude, uvědomuje si svůj podíl na manželově uvěznění. Chtěla toho moc a dnes nemá nic. Ani dítě. Možná jednou...Kdo ví?

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Zázraky života - Díl 10. - Nové podmínky:

Zázraky života  - Díl 10. - Nové podmínky
Zázraky života  - Díl 10. - Nové podmínky
Zázraky života  - Díl 10. - Nové podmínky
Zázraky života  - Díl 10. - Nové podmínky
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !