Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zbavte své tělo jedovatých látek s KetoMix detoxikačním balíčkem

17. 10. 2019 | Diety
-Komerční sdělení-

Nedaří se vám hubnout? Máte špatnou pleť a vlasy, lámou se vám nehty? Cítíte se bez energie a chuti do života, jste nervózní nebo vás pořád něco bolí? Přemýšlíte, čím to může být, a vinu dáváte podzimní únavě? Jenže za tím vším mohou být jedovaté toxiny, které máte uloženy ve vašem těle. 

Ačkoli o jarním detoxu už každý slyšel, na ten podzimní se neprávem zapomíná. Přitom právě podzim je tou správnou dobou, kdy probudit tělesnou energii a nabrat síly na přicházející zimu. Ačkoli se tělo průběžně pročišťuje samo, není od věci mu v tomto směru pomoci.


Proč své tělo detoxikovat


Úleva přetíženého organismu - to je hlavní důvod, proč byste se měli do detoxikace pustit. Detoxikace souvisí především se změnou životosprávy - obzvláště pak změnou stravy. Neznamená to však hladovění. Každý člověk je individuální a každému vyhovuje něco jiného. Na druhou stranu, správná detoxikace má stejná pravidla pro každého.

ketonová dieta KetoMixPravidla správného detoxu


    • Dodržujte pitný režim.
    • Odlehčete svůj jídelníček a dejte odpočinout svému trávení.
    • Vyhněte se pití alkoholu a kávy.
    • Choďte na procházky na čerstvém vzduchu.
    • Dodržujte spánkovou hygienu – neponocujte.
    • Vyberte si správné detoxikační pomocníky z rostlinné říše.
    • Zvyšte příjem vitamínů.



Vyčistěte své tělo za 8 dní


Pokud nevíte, jak s detoxikační kůrou začít a nemáte čas ani chuť to studovat, pořiďte si osmidenní KetoMix detoxikační balíček. Za pouhých 8 dní nastartujete vaši energii, své tělo zbavíte jedovatých látek a zhubnete. Bez hladovění a námahy. V balíčku naleznete produkty, které vám s detoxikací vašeho těla pomohou. V první řadě jde o tablety KetoMix Detox – čistě přírodní přípravek, který obsahuje výtažky z ostropestřce - účinnou látku silymarin a cholin. Pravidelná konzumace těchto detoxikačních kapslí přispívá k udržení normální činnosti jatera k normálnímu metabolismu tuků. Vaše tělo pročistí a znovu nastartují váš metabolismus. Spolu s detoxikačními tabletami získáte také KetoMix multivitamin s minerálními látkami. Vitamíny i minerální látky se významně podílejí na metabolismu cukrů, tuků i bílkovin. Kromě toho, právě na podzim jsou vitamíny skvělým pomocníkem pro zvýšení vaší imunity. Odlehčit byste měli i vašemu trávení a tak v balíčku naleznete i bezlaktózový koktejl s čokoládovou příchutí. Ten je zcela bez lepku, je lehce stravitelný a vašemu tělu dodá kvalitní bílkoviny i vlákninu.  Konjakové těstoviny, které jsou také součástí balíčku, jsou zcela bez sacharidů, mají minimální energetickou hodnotu a jsou velmi šetrné k trávení. 


KetoMix – dietní program pro změnu vašeho životního stylu

ketonová dieta KetoMix

Možná byste společně s pročištěním organismu chtěli i zhubnout. To se vám s detoxikačním balíčkem určitě povede. Ale pokud toužíte po větší a viditelnější změně vašeho zevnějšku, pořiďte si některý z balíčků české ketonové diety KetoMix . Získáte tak nízkosacharidové potraviny pro celou dobu vaší diety - ať už bude trvat 14 dní nebo několik měsíců. Kromě samotných jídel obdržíte také výživové poradenství zcela zdarma. KetoMix vás naučí, jak správně jíst i po skončení diety a svá ztracená kila už nikdy nenabrat zpět.

Zajímá vás víc?


Podívejte se na www.ketomix.cz , kde najdete všechny potřebné rady i informace.  




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
2
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
1.
Obrázek uživatelky
profil
.
Obrázek uživatelky
profil
1
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles