Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žbirkova hudební oslava 40 let na scéně bude mít hvězdné hosty

1. 07. 2019 | Úspěšní lidé
Miro Žbirka intenzivně pracuje na přípravách hudební oslavy čtyřiceti let úspěšné sólové kariéry. Během tří exkluzivních koncertů v Londýně (26. 10. 2019), Praze (3. 12. 2019) a Bratislavě (5. 12. 2019) bude servírovat vybrané hudební menu, na kterém budou samozřejmě všechny jeho dobře známé hity, ale i nové skladby z posledního studiového alba.

„Skvělá věc se nám podařila a jsem rád, že budeme na koncertech hrát i skladby z Double Alba v sestavě, ve které jsme ho ve studiu v Abbey Road nahráli. Věřte mi, opravdu nebylo jednoduché sladit termíny, protože jsou všichni velmi pracovně vytížení, ale zvládli jsme to. Bude pro mne čistou radostí a potěšením si stát na jednom pódiu, a samozřejmě představit publiku muzikanty, kteří doprovázeli na velkých světových turné Paula Mc Cartneyho, Ringo Starra a další,” říká Miro Žbirka.

Miro ŽbirkaZmiňovanými hvězdnými muzikanty jsou: Blair Cunningham (bicí), Robbie McIntosh (kytary), Hamish Stuart (baskytara) a Dean Ross (klávesy), Pears McIntyre (kytary) a producent Double Alba Rob Cass.

V duetech spolu s Mirem Žbirkou zazní překrásné ženské hlasy: Katky Knechtové v písni Skúška snov, Ráchel Skleničkové v česko-slovenské skladbě Čistý svet a absolutní premiéře pak naživo Take Me Home se skotskou zpěvačkou Eddi Reader, která přidá i vlastní velký hit Perfect.
 




Zdroj, foto: Žbirka



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Žbirkova hudební oslava 40 let na scéně bude mít hvězdné hosty:

Žbirkova hudební oslava 40 let na scéně bude mít hvězdné hosty
Žbirkova hudební oslava 40 let na scéně bude mít hvězdné hosty
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !