Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdravá a krásná chodidla

2. 03. 2020 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Krásná chodidla jsou snem každé ženy. Čas od času se však každý jistě setká se ztvrdlou nebo zrohovatělou kůží nebo jiným nedostatkem. A přestože chodidla patří k nejvíce zatěžovaným částem těla, jsou pevnou základnou a mají vliv na jeho fungování, bývá péče o nohy mnohdy na posledním místě.

O chodidla pak více pečují ženy a to především v letních měsících, kdy jsou častěji na očích. Na řadu tak přichází různé krémy, pilníky a jiné nezbytné pomůcky a začíná zdlouhavý a náročný proces, na jehož konci by měly být dokonalá chodidla. V případě, že se vám v domácím prostředí nedaří dát nohám takový vzhled, jaký byste chtěli, můžete využít služeb odborníků a dojít na pedikúru. V dnešní uspěchané době si na to najde čas málokdo, a také je pravdou, že návštěva pedikérky není zrovna levnou záležitostí.

Ale nezoufejte, je zde možnost, jak si udělat domácí pedikúru v klidu domova za pár korun. Tuto možnost představuje poměrně nový výrobek, kterým jsou exfoliační ponožky.  Že jste o nich neslyšeli? Pojďme si je představit.

Exfoliační ponožky


Tento výrobek vám pomůže zregenerovat chodidla a dodá jim krásný vzhled. Zbaví vám mozolů, kuřích ok a dalších potíží jako je ztvrdlá kůže nebo popraskané paty. Ponožky jsou jednorázové, mají universální velikost a jsou určené pro muže i ženy.

Balení obsahuje ve většině případů jeden pár sáčků ve tvaru ponožek a roztok, kterým se sáčky naplní. Roztok obsahuje kyseliny a rostlinné výtažky, které hydratují suchou pokožku, regenerují ji a mají změkčující a vyhlazující účinek. Po aplikaci se doporučuje zůstat v klidu alespoň hodinu a půl a nechat roztok působit. Vše je jednoduché, praktické, peeling chodidel provedete v klidu domova při sledování filmu nebo četbě knihy.

Přípravek je za pár korun k dostání v každé lékárně, vybírat můžete z mnoha různých druhů. Pokud ho chcete vyzkoušet i vy, vězte, že teď je ten správný čas, protože staré kůže se budete zbavovat několik dnů, což v letních měsících nevypadá dobře.


Jak ponožky správně používat, na co si dát pozor a kdy je naopak používat nesmíte, vám poradí Cenový radar.

Cenový radar



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !