Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdravá a krásná za všech podmínek

7. 06. 2015 | Krása
Chystáte se strávit několik dnů v přírodě, nebo vás jen čeká delší cesta? Přestože vám podmínky nebudou nahrávat, měli byste svou krásu a hygienu udržovat i na cestách. Přinášíme vám vychytávky, které by vám neměly chybět ve vašem příručním zavazadle:

1. antibakteriální gel na ruce

Bakterie a viry číhají všude a naše ruce s nimi denně přichází do kontaktu. Na všem, čeho se dotkneme, přežijí celé hodiny a protože se denně dotýkáme rukama i obličeje, aniž bychom si to uvědomovali, může dojít k nákaze oční, ústní či nosní sliznice. Mytím rukou zabráníte kontaminaci dalších předmětů. Nemáte-li možnost si během cesty ruce umýt, pomůže vám antibakteriální gel na ruce, který nežádoucí bakterie zlikviduje.

2. vlhčené ubrousky

Hygienu je potřeba dodržovat za každých podmínek. Ať už před sebou máte dlouhou cestu vlakem nebo týden pod stanem, kde se nemáte možnost umýt každý den, určitě byste se měla vybavit vlhčenými ubrousky. Poslouží vám pro zbavení se nečistot či osvěžení v parném dni. S dodržováním intimní hygieny vám pak pomohou speciální vlhčené ubrousky určené pro intimní péči.

Zdravá a krásná za všech podmínek

3. suchý šampon a micerální voda

Která z nás by nechtěla mít vlasy za každých okolností jako od kadeřníka. Jak to ale udělat při spartánských podmínkách? V tuto chvíli plně oceníte vynález jménem suchý šampón. Ten zbaví vlasy nejen nežádoucí mastnoty, a to bez nutnosti použití vody, ale díky svým vlastnostem působí i jako lak na vlasy či tužidlo. Za pomoci obyčejného hřebenu vám tak pomůže vykouzlit rychlý trendy účes. Kosmetická taštička jistě nechybí v žádném zavazadle, ale šetřete místo a k odličování a čištění pleti použijte micerální vodu, která v sobě spojuje odličovač a tonizační vodu a poradí si s voděodolným make-upem.


4. cestovní lékárnička

Nezapomínejte ani na své zdraví a vybavte se lékárničkou. Při dlouhé pěší chůzi dochází k vytvoření puchýřů a odřenin, přibalte si proto náplasti. Míváte-li cestovní horečku, může vás potrápit stresem vyvolaná zácpa. S tou vám pomohou např. přírodní žvýkací kostky z dřeně projímavého ovoce. Bolestem hlavy předejděte hojným pitným režimem, pokud se přeci jen migréna dostaví, mějte s sebou univerzální prášek na bolest.


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !