Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdravá snídaně pro celou rodinu

11. 04. 2014 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Začít ráno zdravou snídaní, která vám a vašim blízkým bude opravdu chutnat, není zase až tak složité, ať máte chutě jakékoliv. Limitující je většinou čas, ale v případě ovesných snídaní od Emco můžete na jakoukoliv delší přípravu zapomenout. Za necelých 5 minut nastartujete svůj metabolismus a dodáte tělu potřebnou energii... a to všechno s benefitem skvělé chuti. Navíc tělo přijme ovesnou vlákninu betaglukan, která prokazatelně snižuje hladinu cholesterolu v krvi.

EMCOZ celkového denního energetického příjmu by měla snídaně tvořit 20–25 %. Den bychom tedy měli nastartovat stravou bohatou na „pomalé“ cukry, bílkoviny a tuky. Aby byly vaše snídaně vyvážené, měly by obsahovat cereálie, mléčný výrobek, kousek čerstvého ovoce a samozřejmě nápoj.


Tipy na zdravou snídani


EMCO


















o Mysli Lehké a křehké s konopným semínkem
pozvedne vaše ráno na jedno z těch nej. Nejenom, že obsahuje hned čtyři druhy vloček, ale také kouzelnou přísadu v podobě velice zdravých konopných a dýňových semínek. Tato řada Mysli neobsahuje žádný přidaný cukr, takže ještě více vynikne přirozená chuť použitých surovin. Nasypat, zalít mlékem a užívat si… Jako ovoce se k této kombinaci hodí třeba jablko nebo hruška. Nezapomeňte na tekutiny.


EMCOo Jsou dny, kdy ráno není čas na nic. Už oblékání zdržuje natož snídaně, kterou plánujete vzdát. Tělo ale nebude mít dostatek energie k tomu, aby mohlo fungovat  a začne brzy využívat rezervu, která je uložena v tkáních ve formě glukózy. Nastupuje únava, hlad se stupňuje, kručení v břiše je nesnesitelné a vy si cestou do práce koupíte cokoliv, co by váš žaludek mohlo utišit. Aby to nemuselo takhle dopadnout, dejte si Ovesné sušenky s čokoládovou příchutí. Obsahují 40% ovesných vloček, takže tělu dopřejete velkou porci prospěšné vlákniny. Sušenky zapíjejte mlékem nebo kysaným nápojem. V autě se zakousněte do jablka, zklidněte svoji mysl a můžete se těšit na všechno, co vám nový den přinese.

EMCO



















EMCO
o Zatímco bublá varná konvice, nasypte do misky jeden sáček Expres Ovesné kaše s lískovými oříšky, poté zalijte vroucí vodou, zamíchejte a nechte asi 2 minuty stát. Porce ovesných vloček zasytí i větší jedlíky a navíc si výborně pochutnáte. Mezitím si oloupejte pomeranč a připravte nejméně 2dcl oblíbeného čaje, vody nebo džusu.
o Mysli Hořká čokoláda nasypte do misky a zalijte mlékem nebo smíchejte s jogurtem. Vločky za chviličku krásně zvláční a vy budete překvapeni jemnou a přitom plnou čokoládovou chutí. Nakrájejte si banán a připravte na stůl skleničku vody, čaje nebo 100% džusu.


EMCO




















o Mysli pro piráty probudí ráno každého kluka. Nejenom, že mimo křupavého základu obsahuje tolik zdravé ovesné vločky, ale dále také brusinky, lupínky v čokoládě a modré arizony. Ty obarvila do barvy moře řasa Spirulina – přírodní barvivo.

o Mysli pro princezny, jak už název napovídá, je určeno pro všechny holčičky s mlsnými jazýčky. Oproti pirátské verzi obsahuje jahody a růžové arizony.

Obě varianty jsou obohaceny 7 vitamíny, převážně skupiny B, a minerály – vápníkem a železem. Navíc oproti jiným druhům křupavého müsli obsahují o 30 % méně cukru. Příjemným bonusem je, že tuto snídani si může připravit vaše dítko samo. Stačí nasypat do misky, zalít mlékem nebo smíchat s jogurtem, přikusovat jablko a pít čaj, vodu nebo džus. Vy jste bez práce a přitom můžete mít dobrý pocit z toho, že vaše děti snídají zdravě a budou ve škole v dobré kondici.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zdravá snídaně pro celou rodinu:

Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
Zdravá snídaně pro celou rodinu
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
8
Obrázek uživatelky
profil
9SmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
8 SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
7SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
6 Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles