Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Čas malinČas malin Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.08. 2018
Dnes má svátek Alan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 
Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Zdravé svačiny do školy i do práce

24. 01. 2018 | Knižní tipy
Název:
Zdravé svačiny do školy i do práce

Autor: Jana Keithová
Nakladatelství: Fragment
Datum vydání: 1 / 2018
Formát: 170 x 243 mm
Vazba: vázaná
Počet stran: 72 stran
Cena: 144 Kč

Přiznejme si, že dnešní uspěchaná doba přeje potravinám, které slibují dlouhou trvanlivost, jsou levné a mají výraznou chuť. Toho všeho lze ale dosáhnout jen s pomocí chemických přísad, které však našemu zdraví neprospívají.


Zdravé svačinyPokud chcete jít jinou cestou a dát sobě a svým dětem skvělé a přitom zdravé pokrmy, vyzkoušejte tuto kuchařku. Uvidíte, že rychlé jídlo z automatu nebo balíček sušenek snadno zvládnete nahradit domácí zdravou svačinkou, o které budete s jistotou vědět, že obsahuje jen ty ingredience, které chcete.
• slané pečivo
• sladké pečivo
• nepečené sladkosti
• výborné pomazánky
• domácí sýr a šunka

Vyzkoušejte svačiny, které vám dodají zdraví a sílu!



Z obsahu knihy Zdravé svačiny do školy i do práce


Špaldová mouka
Špalda, ze které se mele špaldová mouka, je druh nešlechtěné pšenice. Taková prababička klasické pšenice. Pěstovala se už v prastarém Egyptě. Od jejího pěstování se postupem času upustilo díky vyšším výnosům z klasické šlechtěné pšenice.
Proč používat raději špaldovou mouku? Je to proto, že špaldová mouka je odolnější proti škůdcům a nevzniká tedy nutnost tolika postřiků. Její pěstování je tedy ekologičtější, a to také díky tomu, že nereaguje na umělá hnojiva. To znamená, že hnojení umělými hnojivy nemá vliv na její výnosy. Špaldová mouka obsahuje méně lepku než klasická pšeničná mouka a má vysoký obsah vlákniny.
Obsahuje bílkoviny, sacharidy a nenasycené mastné kyseliny. Z minerálů hořčík, zinek, vápník, fosfor, draslík, vitaminy skupiny B, vitamin  A a E.



Tuto knihu Zdravé svačiny do školy i do práce koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.


ZUZI
ChytráŽena.cz

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zdravé svačiny do školy i do práce:

Zdravé svačiny do školy i do práce
Zdravé svačiny do školy i do práce
Zdravé svačiny do školy i do práce
Zdravé svačiny do školy i do práce
Zdravé svačiny do školy i do práce
Zdravé svačiny do školy i do práce
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !