Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdravé tělo je krásné tělo

7. 04. 2014 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Za ideálem krásy se ženeme mnohými ověřenými dietami, očistnými kůrami a zkrášlujícími procedurami. Tím však mnohdy jen zbytečně zatěžujeme náš organismus. Pamatujte však na to, že krásného těla nelze dosáhnout, pokud nejsme zdraví a necítíme se dobře. Nejúčinnějším prostředkem v boji za krásné tělo je zdravý a vyvážený jídelníček, který nám pomůže s hubnutím a vyčistí náš organismus. Najít univerzální jídelní plán, který by mohl použít kdokoliv, je však velmi těžké, protože individuální nároky každého z nás se v mnoha ohledech liší. Zkuste jednoduchou aplikaci www.jidelniplan.cz, díky které si můžete připravit jídelníček pohodlně a na základě individuálních potřeb. Není třeba se obávat, že budete dělat něco špatně, celou aplikaci totiž vytvořila výživová specialistka Nikola Hanyšová, která pro vás navíc bude k dispozici pro jakoukoli konzultaci.

Jídelní plánExistuje celá řada jídelníčků a hubnoucích programů, které vám poradí, jak dostat své tělo do ideální kondice. Jejich hlavní kámen úrazu však je, že počítají s určitým typem postavy a životním stylem, který je potřeba dodržovat. Nová aplikace www.jidelniplan.cz naproti tomu přichází s jídelním plánem, který se naopak přizpůsobí vašemu životnímu stylu a tělesným dispozicím. Krásného a zdravého těla tak můžete docílit za kratší dobu a s větší duševní pohodou.

Přizpůsobivý jídelní plán

Ať už se jedná o předsevzetí, přicházející jaro, nebo blížící se plavkovou sezonu, důvodů proč se udržovat fit je celá řada. Ten hlavní však představuje naše zdraví, protože pouze ve zdravém těle může žít zdravý a spokojený duch. Aplikace www.jidelniplan.cz vám pomůže sestavit vyvážený jídelníček s ohledem na vaše individuální nároky, díky kterému jednoduše zhubnete a vyčistíte svůj organismus. Program pracuje s parametry jako je vaše výška, váha, věk, pohlaví atd., na základě kterých nastaví optimální doporučení pro váš jídelníček.

Některé zásahy do životosprávy přináší nepříjemný vnitřní pocit, že se o něco ochuzujeme. Změna jídelníčku však neznamená hladovění a ztrátu chutných a výrazných pokrmů. Program www.jidelniplan.cz více pracuje s výživovou skladbou potravin, aby dodal vašemu tělu všechny látky, které jsou potřeba pro zdravý organismus, a s jejich pravidelným přísunem – například pět doporučených denních porcí ovoce a zeleniny. Díky tomu se do kondice dostanete se zachovalou duševní pohodou, což je to nejdůležitější.

Abyste se vyhnuli takzvanému jojo efektu, musí být změna jídelníčku dlouhodobý a trvalý cíl, a ne pouze chvilková snaha.  Program lze proto nastavit jak na modul hubnutí, tak na modul zdravé stravy a udržování váhy, na který můžete přeskočit po dosažení vaší vytoužené váhy.

I připravenému jídelníčku se dá trochu pomoct

Jídelní plánVhodná strava s dostatečným množstvím ovoce a zeleniny vám navíc pomůže preventivně předcházet často se vyskytujícím onemocněním jako je ischemická choroba srdce, vysoký krevní tlak nebo žlučové kameny. Program pro vás má řešení i v případě, že nepatříte mezi milovníky čerstvého ovoce a zeleniny – jednu z pěti doporučených denních dávek ovoce a zeleniny můžete nahradit třeba 250ml sklenicí džusu Relax 100 %.  

Pokud cítíte, že v sobě najdete dostatek sil, můžete se do kondice dostat ještě snadněji se zapojením pohybových aktivit, které vám pomůžou nejen s tvarováním postavy, ale díky kterým se budete také lépe cítit. Svěží a čerstvý jarní vzduch je jako stvořený pro sportování, které podpoří vaši imunitu i lymfatický systém. Při fyzických aktivitách však stále nezapomínejte na dostatečný přísun tekutin a ovoce a zeleniny, aby mělo vaše tělo z čeho čerpat energii.

Více informací hledejte na www.jidelniplan.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1…   11   12   13   14  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
Dobré ráno 1Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
jsem tu s první mašlíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
je tu někdo?
Obrázek uživatelky
profil
Ivánci vztávejte
Obrázek uživatelky
profil
V naší krásné "Éčkové" době to jde dost těžko...
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles