Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví i krása s aloe vera

6. 02. 2019 | Krása
-Komerční sdělení-

Léčivé a hojivé účinky doslova zázračné rostliny aloe vera využívají lidé po tisíciletí. Její přesný původ je záhadou i pro botaniky, pochází však odněkud z Afriky, takže ji velmi dobře znali ve starověku například Egypťané – není tedy pochyb, že přípravky z aloe si dopřávala při péči o svůj zevnějšek a zdraví i samotná Kleopatra. Dnes se tato zázračná rostlina hojně využívá v kosmetice i v lékařství.

Obsahuje přírodní antioxidanty, stejně jako hojivé látky. Je bohatá na rostlinné enzymy, pryskyřice, ale také vitaminy A, B12, C a E či minerální látky. Obsahuje množství polysacharidů a fytosterolů, dále kyselinu kumarinovou, šťavelan vápenatý i antrachinony. Pokud budete aloe aplikovat zvnějšku, pak vám může pomoci například se spáleninami nebo jinými poraněními kůže, a když se rozhodnete užívat ji zevně, antioxidační látky vám pomohou s celkovým pročištěním organismu.

Aloe vera však nemusíte využívat pouze jako přírodní lék. Kromě všech možných účinků na zdraví je také skvělá jako doplněk při každodenní péči o tělo a pleť. Je vhodná pro citlivější typy pleti, blahodárně působí na vysušenou pokožku i vlasy a jako bonus ještě vyživuje a projasňuje. Především ženy ji znají jako osvědčenou příměs rozličných kosmetických produktů. A když už aloe vera nazýváme přírodním zázrakem, nesmíme zapomenout, že pozitivně působí také na civilizační choroby, jako jsou cévní onemocnění nebo cukrovka.

Říkáte si teď, proč jí nepijeme, nejíme a nekoupeme se v ní každý den, když jde o takový mocný přírodní elixír zdraví a krásy? Jednoduše pro to, že všechny zázračné věci potřebují být užívány s mírou a rozvahou.

Mnoholetým a zkušeným odborníkem na aloe vera je společnost LR Health & Beauty, která nabízí jak potravinové doplňky, tak širokou škálu kosmetiky. K oblíbeným přípravkům blahodárně působícím na očistu organismu a pohybový aparát zároveň patří Aloe Vera Drinking Gely z řady LIFETAKTV péči o zevnějšek nabízí LR řadu Aloe Via, v níž najdete produkty od hydratačních šamponů a krémů na tělo i pleť, které oceníte v nadcházejících mrazech, přes šetrnou a osvěžující zubní pastu, až po hydratační balzám na rty, nezbytného pomocníka v zimních měsících. Aloe vera navíc obohacujeme o další přírodní látky, například šampóny z této řady obsahují výtažky z bambusu. „Bambus je cenný pro vysoký obsah antioxidantů, aminokyselin, enzymů, vitaminů a minerálů. Vlasy posiluje a hydratuje, aniž by je zatěžoval. Obnovuje přirozenou schopnost vlasů odolávat běžným nepříznivým vlivům okolního prostředí,“ vysvětluje MUDr. Tomáš Kampe, primář dermatologie a odborný konzultant společnosti LR Health & Beauty, s tím, že výtažek z bambusu ve spojení s výtažky aloe vera představuje další účinnou složku, která odstraňuje šupiny, odumřelé buňky kůže a podporuje růst vlasů.

Zkrátka chcete-li dělat něco dobrého pro své zdraví a krásu, sáhněte po přípravcích obsahujících aloe vera. Více informací na www.lr-czech.com.

Text vznikl ve spolupráci s MUDr. Tomášem Kampe, primářem dermatologie a odborným konzultantem společnosti LR Health & Beauty.

sada Aloe VIA











Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zdraví i krása s aloe vera:

Zdraví i krása s aloe vera
Zdraví i krása s aloe vera
Zdraví i krása s aloe vera
Zdraví i krása s aloe vera
Zdraví i krása s aloe vera
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles