Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zdraví, štěstí lásky, peněz a vlasů nemá člověk nikdy dost!

16. 02. 2011 | Vaše příběhy

Náš kamarád nedávno slavil narozeniny. Byly to kulatiny, a tak nás pozval, abychom je oslavili s ním. Na oslavě samozřejmě nemohly chybět naše děti. V tomto příběhu vám povím, co jedno z dětí vyvedlo, určitě se zasmějete. Na narozeninovou oslavu jsme všichni (celá naše rodina) dorazili v dobré náladě.

Těšili jsme se, že po dlouhé době uvidíme svého kamaráda a známé. Byli jsme mezi prvními. Kytici, kterou jsme se při blahopřání chystali svému kamarádovi dát, jsme zatím strčili do vázy s vodou, a povídali jsme si se známými o všem možném. Děti si mezitím hrály a pobíhaly kolem stolu, který se div neprohýbal, tolik na něm bylo dobrého jídla a pití. Oslavenec mezitím vítal další a další hosty.

Když už dorazili i poslední opozdilci, mohli jsme se všichni seřadit do dlouhé fronty, abychom jeden po druhém svému kamarádovi předali kytice, dárky a popřáli mu k jeho narozeninám vše nejlepší. Když jsme přišli na řadu, popřáli jsme kamarádovi mnoho štěstí, zdraví, lásky a také peněz, protože i ty jsou v dnešní době potřeba.

Pak jsme se šli posadit ke stolu. Jeden z posledních gratulantů nesl v náručí svého malého synka. Když na ně přišla řada, dítě zvedlo svou drobnou ručku a podalo ji oslavenci. „Všechno nejlepší strejdo a hodně vlasů!“ řeklo dítě žvatlavě a velmi hlasitě. V tu ránu všichni propadli v smích. Smála jsem se, až mi z očí tekly slzy. Manžel nemohl popadnout dech. Dítě se nechápavě rozhlíželo kolem sebe.

Nevědělo, čemu se tak smějeme. Jeho tatínek zrudl jako rak a oslavenec se pokoušel o úsměv. „Děkuji,“ řekl po chvíli trochu rozpačitě, pak si přejel rukou po své pleši a dodal: „To opravdu potřebuji! Zdraví, štěstí lásky, peněz a vlasů nemá člověk nikdy dost…“ A měl pravdu! Snad každý z nás, ať už jsme muž nebo žena, chce mít hodně krásných a zdravých vlasů. Pak už se oslava nelišila od jiných. Jedlo se, pilo se, tančilo se… Všichni jsme se velmi dobře bavili. Na tento zážitek budu ještě dlouho ráda vzpomínat.

                                         

Ema K. – čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Děti jsou všímavé. Pěkný příběh. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles