Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak je to s tukem v těle?

21. 04. 2008 | Diety
Odborníky bylo zjištěno, že tukové buňky u lidí s nadváhou či obezitou bývají až doslova nacpány tukem.

A právě takové buňky podle posledních zjištění samy produkují látky, které podporují vznik mnoha vážných onemocnění. Velké a přeplněné tukové buňky produkují adipokin. Ta činí ostatní buňky těla necitlivými k inzulínu, což je předehrou ke vzniku cukrovky druhého typu. Zároveň rozdmýchávají adipokiny z "tlustých" tukových buněk zánětlivé procesy, kterými startuje onemocnění srdce a cév nebo vznik nádorů.

Jak je to s tukem v těle?

V těle obézního člověka dominují v tukové tkáni právě tyto tlusté tukové buňky, které vysílají do těla  signály, jež nutí orgány, aby další glukózu z krve nepřijímaly. Nespotřebovaná glukóza zůstává v krvi a vyvolává cukrovku druhého typu se všemi s tím spojenými problémy.

Zhubnout správný tuk

Tuk není všude stejný. Záleží na tom, kde je v našem těle uložen. Za nejproblematičtější je považován hluboko uložený tuk v útrobách a obalující vnitřní orgány. Ten přivádí škodlivé molekuly do cév, kterými putují přímo do jater. Podkožní tuk, u žen velice neoblíbený, protože způsobuje celulitidu, ale není zdaleka tak škodlivý oproti hluboce uloženému. Je metabolicky mnohem méně aktivní a produkuje méně škodlivých molekul podílejících se na vzniku cukrovky, kardiovaskulárních chorob nebo rakoviny. Pokud je redukován podkožní tuk či svalovina a útrobního tuku tolik neubude, může být  výsledný efekt nepříznivý.

Ideální řešení,  jak začít s hluboce uloženým tukem bojovat nabízí nyní Formia4 Intensive. Novinka pro vysoce intenzivní spalování podkožního i hluboce uloženého tuku. Působí extrémně do hloubky a rychle redukuje i staré tukové buňky, které bývají příčinou dlouho přetrvávající nadváhy.

Podle odborníků vyhlídky na lepší zdravotní stav a delší život budeme mít v případě, že zredukujeme zásoby hluboce uloženého a útrobního tuku.


Zdroj: FORMIA

Hana Houbičková
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
ukladá sam tam , kde netreba:-(
Obrázek uživatelky
profil
Takže nemám nadváhu při své výšce 160 mám 60 kg,taky bych chtěla aspoň tři kila sundat,ale nevěřím žádným pilulkám na snížení váhy,protože tohle nefunguje,je to jen v ńašich mozkových závitech.Chci vám ale sdělit jedno,podstoupila jsem hydrocolon terapii(výplach střeva tlustého) a mohu říci,že se cítím lépe a taky jsem měla střeva pěkně zaneřáděna a shodila jsem tři kila,mohu tohle doporučit všem,je to sice dražší (to pilulky na snížení váhy taky),ale za to účinnější a navíc je to prospěšné zdraví,takže pokud budete chtí více vědět,koukněte na stránky na internetu.A nejsou to vyhozeny peníze za tabletky neúčinné,ale prospěšné pro naše tělo.
Obrázek uživatelky
profil
Snažím se už delší dobu zhubnout,ale stále bez úspěchu.S přípravkem Formia se má kila vůbec nesnížila.Spíše mi připadalo, že jsem byla nervozní a hrozně rozklepaná.Já tento přípravek nemůžu nikomu doporučit.Pro mě to byly opět zbytečně vyhozené peníze.
Obrázek uživatelky
profil
Ahoj, je mi 21 let, mám 55 kilo, ale jsem hodně malá, takže je to už dost vidět. Už půl roku se snažím zhubnout, ne moc, stačilo by mi 5 kilo. Změnila jsem životosprávu, hlídám si,co jím 2 týdně chodím do posilovny (někdy jen jednou), chodím často na procházky. A nezhubla jsem za tu dobu ani kilo. Postava se mi trochu zpevnila (hlavně na rukou a na nohou), ale to zas tolik nepotřebuji, protože mám postavu tip jablko. Fakt už nevím, jak na to…
Obrázek uživatelky
profil
Po porodu jsem bohužel nedocílila své váhy.Tak jsem začala užívat Formia 4.Zatím bez úspěchu.Snad po delší době to bude lepšíSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles