Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Snažíte se zhubnout? Nechejte si poradit, co zvolit. Sport, změnu stravy, nebo keto dietu?

27. 01. 2020 | Diety
-Komerční sdělení-

Spousta z vás si určitě dala podobné předsevzetí: „Letos zhubnu!“ Jenže jaký způsob hubnutí si vybrat?

Osvědčené metody naštěstí existují. Tento článek vám je představí a vysvětlí úskalí různých přístupů k hubnutí ať už sportu, změny jídelníčku, nebo keto diety. Zhubnout nemusí být nijak náročné a výsledek vám může změnit život.

Dieta a její úskalí

Úprava jídelníčku je většinou první možnost, která se nabízí. Všelijakých diet existuje nekonečné množství – jsou jich plné knihy, internet i Instagram. Není proto úplně jednoduché si vybrat.

hubnutí a dietyAbyste neztrácela čas, je nezbytné vědět: Kteroukoliv dietu zvolíte, platí stejná matematika.
Při hubnutí musíte zkrátka přijímat méně kalorií, než vaše tělo potřebuje (nebo naopak – spálit více kalorií, než přijmete). Jak na to?

Za prvé – podmínkou je pečlivě si evidovat příjem kalorií a znát výživové hodnoty všeho, co sníte. Za druhé – měla byste znát svůj energetický výdej, tedy kolik kalorií denně opravdu spálíte a jaký je váš optimální energetický příjem. Do vzorce tady vstupuje i vaše pohlaví, váha a míra fyzické aktivity.

Jak vidíte, není to zrovna snadné, a proto taky většina pokusů o dietu končí neúspěchem. Výjimkou je dieta sestavená odborníky, kde mezi masově rozšířenými dietami kraluje tzv. keto dieta KetoFit. Jde spíš o chytrý způsob stravování, než o typickou dietu. Právě k ní se ještě dostaneme.


Sportem k frustracihubnutí


Pozor, nechceme vás rozhodně odrazovat od sportu! Pohyb je nezbytný pro lidské zdraví a jakákoliv přiměřená fyzická aktivita vám samozřejmě prospěje. Faktem ale zůstává, že cvičení, běhání, nebo jízda na kole nejsou vůbec jednoduchý způsob hubnutí. Proč to tvrdíme?

Pokud nejste sportovec od narození a nemáte ideální předpoklady pro fit postavu, může platit jeden příklad za všechny: Abyste zhubla 1 kg týdně, potřebujete běhat minimálně hodinu alespoň 5x týdně. Ruku na srdce, kdo z nás na to má čas a hlavně fyzičku? Navíc i tady platí, že si musíte hlídat příjem kalorií. Pokud se zdravě hladová po sportu najíte víc než obvykle, hubnutí se nekoná.

Z dlouhodobých zkušenosti s hubnutím vyplývá, že zhruba 80 % dělá strava a životospráva, zatímco pohyb jen 20 %.


Oblíbená keto dieta


Asi žádný způsob hubnutí si zatím nezískal tolik zájmu a příznivců jako keto dieta (v ČR například KetoFit). Keto dieta je stále více oblíbená i mezi sportovci, celebritami, a především ženami s nadváhou. Ptáte se proč?

oblíbená keto dieta

Má to více důvodů:


    • Keto dieta je ověřená, známá už mnoho let a hlavně – funguje.
    • Nevyžaduje přitom cvičení a je celkem snadné ji podstoupit.
    • Navíc je výrazně rychlejší a spolehlivější, než hubnutí sportem, či jinými dietami.
    • V neposlední řadě je cenově dostupná.
    • Jedna porce plnohodnotného jídla vyjde od 25 do 55 Kč.



Ketóza ve vašich službách, aneb jak to funguje


Keto dieta využívá specifický proces lidského metabolismu – tzv. ketózy. Když omezíte sacharidy, z nichž organismus čerpá primárně energii, tělo se musí přizpůsobit. Je na to dobře připravené a umí si poradit – sáhne po jiném zdroji energie – tuku. Organismus začne „spalovat“ tukové zásoby a vy hubnete.

Zní to jednoduše že? Ale pozor – dodržování keto diety na vlastní pěst je celkem složité a má svoje úskalí. Sestavit si „keto jídelníček“ tak, aby vám nechyběly důležité vitamíny, minerály a aby vám jídla chutnala, vyžaduje mnoho znalostí a pozornosti. Bez nich si můžete i uškodit!

Ketofit ketonová dietaOsvědčené řešení proto představují odborně sestavené programy jídel pro keto dietu, jako je například česká značka KetoFit. Sportovními dietology sestavený sortiment KetoFit představuje až šedesát různých druhů keto jídel, počínaje palačinkami, koktejly, přes omelety, sladké tyčinky až po nečekané dobroty – například zabijačkovou polévku.

Keto dieta KetoFit je navíc navržená specificky pro ženy, které mají trochu jiný metabolismus, než muži. KetoFit přitom není žádná novinka – během téměř 10 let ji už vyzkoušelo přes 80 000 žen a byly snědeny miliony jídel v ČR a SR. Ať už chcete zhubnout 5 nebo 50 kg, KetoFit - keto dieta roku 2020, je nejsnadnější cesta.  Zkušenosti s hubnutím prezentuje KetoFit na svém webu ketofit.cz. A pokud jste nedůvěřivý člověk, můžete se snadno zeptat tisíců reálných uživatelek keto jídel na jejich úspěchy v hubnutí ve skupině na Facebooku zde.


Myslíte-li to s hubnutím vážně, nemáte na co čekat. To sebevědomí, dobrý pocit a zdraví, které zhubnutím získáte jsou nenahraditelné!




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
2.
Potrebovala bych spíš beránky a ty už nebudou
Obrázek uživatelky
profil
4 kroje😀
Obrázek uživatelky
profil
3x kroj😀
Obrázek uživatelky
profil
......taky 1.
Obrázek uživatelky
profil
......taky 1.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Beránek