Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Porazíte olympijského vítěze? Otestujte svoji sportovní všestrannost

5. 08. 2020 | Fitness
-Komerční sdělení-
projekt Sazka Olympijský víceboj







Kolik za dvě minuty zvládnete kliků?
Jak rychle uběhnete šedesátku?
A věříte si na skákání přes švihadlo?
Úspěšný školní projekt Sazka Olympijský víceboj „otevírá“ své disciplíny i široké veřejnosti. V Odznaku všestrannosti nabízí unikátní možnost porovnat své výkony s ostatními, včetně slavných sportovců.

Součástí Odznaku všestrannosti je dvanáct disciplín a je na vás, kolik jich zvládnete. Každá disciplína má jiná specifika a prověří jinou část těla. Část disciplín jednoduše zvládnete doma či na zahradě, k ostatním můžete využít veřejná sportoviště, tělocvičny nebo bazény.

školní projekt Sazka Olympijský víceboj „Projekt a disciplíny jsou určené všem. Jak sportovcům začátečníkům, tak i profíkům. Je jedno, jestli vám je patnáct nebo šedesát. Systém mimo jiné umožňuje přepočítání výsledků vzhledem k věku, takže můžete vyzvat třeba babičku nebo dědečka a vzájemně poměřit síly,“ říká Šárka Kašpárková, bronzová medailistka z olympiády a jedna z ambasadorek projektu.

Zdarma se můžete zapojit zde.


Dalšími ambasadory jsou mistr světa v moderním pětiboji Jan Kuf, jeden z nejlepších extrémních skokanů do vody Michal Navrátil a mistryně Evropy v plavání Petra Weber (Chocová). Zapojených sportovců a známých osobností je ale mnohem více. Své výsledky můžete porovnat třeba s olympijským vítězem Davidem Svobodou, hercem a režisérem Jakubem Kohákem nebo třeba freestyle motokrosařem Petrem Pilátem.

„Projekt začal vznikat v době, kdy děti nemohly chodit do školy a všichni jsme se museli povinně válet doma. Hledali jsme s Českým olympijským výborem cestu, jak lidi motivovat k pohybu i v domácím prostředí. Oslovili jsme slavné sportovce, a nakonec jsme spustili tyto webové stránky. Registrace i zapojení je zdarma. Můžete sportovat sami pro sebe a sledovat své pokroky, založit si skupinu a překonávat se s kamarády nebo sledovat, jak si vedou profesionální sportovci a s jejich výkony se srovnávat,“ upřesnila Tereza Vyhnálková ze Sazky.

Právě porovnání je jedním z nejlepších motivačních faktorů. Mezi sebou se v rámci skupin můžou hecovat celé rodiny, parta kamarádů nebo kolegové z práce. Výsledky i fotky ze sportování můžete sdílet s hashtagem #odznakvsestrannosti.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !