Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Udržujte se v kondici! Souběh podzimních veletrhů wellness a fitness se blíží.

12. 09. 2011 | Fitness
Jste milovníky odpočinku v luxusním prostředí s prvotřídní péčí o Vaše tělo? Pak jste těmi správnými, pro které je připravován tradiční 7. ročník mezinárodního veletrhu wellness, lázeňství, rehabilitace a estetiky Wellness Balnea, který se pořádá na Výstavišti Praha - Holešovice ve dnech 29. 9. – 1. 10. 2011.

Na této podzimní veletržní akci se pravidelně prezentují všichni významní dodavatelé zboží a služeb pro trh wellness a rehabilitace a estetiky. Návštěvníci mohou zhlédnout například vybavení pro vodní procedury, jako např. bazény, whirlpooly, dřevěné vany, pro horké procedury, fitness a wellness centra, či vybavení pro masážní a kosmetická studia. Zároveň se návštěvníci první veletržní den mohou těšit na vyhlášení soutěže krásy – MISS WELLNESS.

Miss WellnessTato novinka letošního ročníku přináší novou dimenzi soutěže krásy, kde nerozhoduje ani věk, ani výška. Soutěž MISS WELLNESS je určena pro krásné ženy a dívky s osobním kouzlem, vitalitou a duševní a tělesnou harmonií. MISS WELLNESS bude mít příležitost se stát tváří mnoha firem v oborech wellness, fitness a estetiky. Vítězka zároveň obdrží ceny v hodnotě minimálně 100 000 Kč v oblasti wellness, fitness a beauty.

Lákavý je i bohatý doprovodný program, který v letošním roce nabízí i mezinárodní konferenci na téma „saunování dětí“ pod záštitou mezinárodní asociace saun. Po celou dobu veletrhu jsou připravené přednášky na téma zdravé výživy a hubnutí, ukázky mnoha typů relaxačních i rekondičních masáží, aromaterapie, či semináře pro zájemce o zdravotním cvičení Tai-chi nebo možnost vyzkoušet si diagnostiku pomocí iridologie. V letošním roce jsou pro obchodníky za spolupráce Asociace podnikatelů a živnostníků ČR připraveny panelové diskuze na nejaktuálnější obchodní a investiční témata. Významným partnerem doprovodného programu je i Asociace pracovníků v regeneraci, který pro první veletržní den připravuje odborné semináře na nejrůznější témata v oblasti „nové“ legislativy a wellness, či územního plánování wellness center, koupališť a Aquaparků. Pro návštěvníky je připravena řada soutěží o hodnotné výhry - víkendové wellness pobyty, ročních vstupy do fitness center, balíčky ezkluzivní kosmetiky a další ceny.

Souběžnou akcí probíhající na Výstavišti Holešovice je 3. veletrh kulturistiky a fitness Fitness Expo, které v letošním roce bude hostit největší setkání Zumba instruktorů v ČR. V rámci této budou známá fitness centra české republiky prezentovat své nejlepší zumba instruktory v exhibičních vystoupeních.
Wellness Balena
Svou premiéru v letošním souběhu veletrhů zažije veletrh koupelnového vybavení a designu Moderní koupelny a 1. ročník veletrhu profesionální čistící techniky Clean Expo. Cílem veletrhu Moderní koupelny je veřejnosti prezentovat design, originalitu, účelnost, funkčnost, kreativitu a respektování současných trendů, jak v použitých materiálech, tak v produktech. Veletrh Clean expo je zaměřený především na odbornou veřejnost z oboru úklidových služeb a nabízí vynikající příležitost pro prezentaci nových zařízení a technologií, ale i produktů běžné nabídky v oboru čistící techniky, vybavení a služeb souvisejících s péčí o nemovitost a její příslušenství, a také technologie a služby související s provozem prádelen a čistíren.

Pro vystavovatele veletrhu je také připravena za spolupráce s časopisem Golf a Resortem Darovanský Dvůr golfová soutěž o teambuildingovou akci na golfovém hřišti u Plzně.

Foto, zdroj: Wellness Balnea


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !