Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Wellness Marathon opět v Praze!

10. 05. 2010 | Fitness

Příznivci zdravého a aktivního životního stylu wellness si zase přijdou na své! 6.června se v O2 Aréně uskuteční již 9.ročník Wellness Marathonu. Přijďte si také zacvičit! 

Čtěte také nový článek o Wellness Marathonu 2012


Oblíbený wellness festival bude zahájen 6.června v 9:00 v O2 Aréně. Účastníci devátého ročníku Wellness Marathonu vyzkoušejí atraktivní druhy a trendy cvičení pod vedením špičkových trenérů. Vaši kondici a chuť do cvičení prověří mj. legendární trio David Holzer, Vladimír Valouch a Jakub Strakoš - dvojnásobní mistři světa ve sportovním aerobiku v kategorii týmů – nebo David Huf, další legenda sportovního aerobiku. Spolu se známými sportovci si budete moci protáhnout tělo se Zorou Jandovou, Anife Vyskočilovou nebo s Miss Aerobik.


marathon Wellness Marathon je určen pro širokou veřejnost - pro všechny, kteří s chutí sportují, relaxují a mají rádi své tělo a svou duši. Účast rok od roku stoupá – loni si v O2 Aréně zacvičilo přes 2 500 lidí. Příjemnou novinkou je pro maminky možnost odložit si děti do dětského koutku – mohou se tak bezstarostně oddat kouzlu cvičení. Podlehněte ničím nenahraditelné energii vyplavených endorfínů, neboli hormonů štěstí. Hoďte všechny starosti za hlavu a přijďte si pročistit tělo i mysl na Wellness Marathon! 


Těšit se můžete na atraktivní trendy ve cvičení. Příznivci jízdy na kole s chutí vyzkouší Schwinn Cycling Convention, taneční nadšenci si budou moci vybrat z pestrého množství tanečních lekcí od Hip Hopu přes Salsu až po Orient Dance. Chybět nesmí ani oblíbená Zumba, neboli kombinace tanečních latinskoamerických prvků s prvky z aerobiku za latinskoamerických rytmů – ani vám nepřijde, že cvičíte! Za to výsledky se brzy dostaví! Nebude chybět ani Kick Box Aerobic, cvičení na Bosu, Dynamická Jóga, Tai-chi, Gravity a mnoho dalšího.


Doprovodný program nabídne např. módní show za účasti miss, exhibici, tombolu plnou cen, wellness výstavu nebo třeba finále soutěže Děti Fitness.


Aktuální program najdete na oficiálním webu Wellness Clubu.

Vstupenky za 495,- (na místě 595,- Kč) na všech prodejních místech Sazka.


Zdroj: WellnessClub.cz


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !