Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fialová - královna podzimního líčení!

3. 11. 2008 | Krása

Buďte nepřístupná a podmaňte si okolí jediným pohledem! A abyste nepůsobila příliš přísně, zjemněte svá víčka lila odstínem. Jednoduše si hrajte a staňte se paní podzimu...

Zajímá vás, jaké barvy v dekorativní kosmetice vládnou pozdimu? Zlatým, žlutým, červeným i oranžovým barvičkám odzvonilo a spolu s létem by se z vaší kosmetické výbavičky měly ztratit oční stíny letních křiklavých barev. Podzim se nese ve znamení studených a matoucích odstínů...

V líčení zavládla zdánlivě neslučitelná kombinace čokoládové, fialové a lila. Stačí však zapojit svou fantazii a můžete ve vašem líčení vytvářet fascinující kombinace. Čokoládové odstíny v sobě nesou něco hřejivého a podmanivého, fialová působí mysticky a celému líčení dodává dramatický vzhled. A lila? Ta je představitelkou jemnosti a ženskosti. Jakmile se do těchto barev zahalíte, okolí z vás nebude moci odtrhnout zrak. Jednoduše bude stále zkoumat, proč jste tolik záhadná a svěží zároveň.


Fialová zkrátka frčí!

Chcete-li dosáhnout uhrančivého pohledu, vyzkoušeje nejnovější trendy a klidně si zaexperimentujte. Tyto barvy vám to rády umožní. Co třeba třpyt fialové s hebce hnědou? Na celé horní víčko naneste třpytivý fialový oční stín a na oční záhyb použijte stín v barvě mléčné čokolády. Pomozte si prsty a celé oko pěkně vystínujte. Pod spodní víčko naneste linku opět ve třipytivě fialové, která oko opticky otevře.




Bude mi slušet?

Fialovo hnědé líčení bude slušet každé ženě, která je ráda středem pozornosti a kterou nebaví pošmourný podzim. Tmavovlásky se světlou pletí jistě ocení matnou fialovou, blondýnky zase lila tóny. Hrajte si! Uvidíte, že se vám tyto tři barvičky zalíbí - a vašemu okolí jistě také.


Inspirujte se!

Nové kolekce s trendovou dekorativní kosmetikou v barvách čokoládové, fialové a lila: "Jednotlivé barvy a odstíny se vzájemně propojují, doplňují a zvýrazňují. Můžete kombinovat i matné a třpytivé stíny.", říká vizážistka  Jarmila Šteflová.


Nezapomínejte!

Samotné oční stíny nestačí. Soustřeďte se také na make-up, řasy, rty a tváře. K fialovému líčení se nejlépe hodí řasenka v uhlově černé, která váš pohled ještě více prohloubí. Nebojte se použít i dvě vrstvy!

Fialová je nádherná!

Nezapomínejte na make-up. Volte ten v jemnějších tónech, takový, který bude nejbližší barvě vaší pleti. Make-up rozetřete důkladně do ztracena, jedině tak bude vaše pleť bezchybná a její odstín se sjednotí.

Vyhněte se bronzové tvářence, která by ve spojení s čokoládovou a chladnou fialovou mohla nadělat neplechu. Použijte raději tvářenku v růžovém či lehoučce švestkovém nádechu. Make-up zafixujte sypkým pudrem, aby byla vaše pleť skutečně sametová.

Na rty použijte matnou rtěnku (odstín nejlépe s nádechem švestek, který navíc opticky vybělí vaše zoubky) nebo obyčejný výživný balzám. Pamatujte, čím více nazdobíte své oči, tím méně by měly být nazdobeny rty (a naopak).


Krásný a hravý podzim!

 

Zdroj: Dermacol

 

Alena Rašková
ChytráŽena.cz

 



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
.......vsech odstinu, to je moje
Obrázek uživatelky
profil
Moc se mi letošní líčení líbí.Zkusím to snad to svedu a bude mi slušetSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
velice pěkné očko,ale obávám se,že takto hezky to opravdu nesvedu,přesto díky za inspiraciSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
velice pěkné.Zítra ráno to zkusím SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles