Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se vhodně nalíčit na ples

6. 01. 2015 | Krása
Plesová sezóna je za dveřmi a kromě nových šatů, střevíců a slavnostního účesu bychom se měly pečlivě postarat i o vhodné líčení, které z nás udělá tu pravou královnu plesu a vytvoří pomyslnou třešničku na celkovém vzhledu. V následujícím textu vám přinášíme tipy, jak se vhodně nalíčit na ples a jiné večerní příležitosti.

Méně je někdy více

Ples je slavnostní událost, kdy nemusíme na make-upu tolik šetřit, jako když jdeme do práce, ale nemusíme to za každou cenu přehánět, někdy méně je více. Pokud máte decentní romantické šaty, rozhodně se nehodí kombinovat s extrémně výrazným líčením. Vždy při malování vycházejte z toho, jaký máte tip šatů a účesu. Obecně se ale k večernímu plesovému nebo večírkovému líčení rozhodně hodí experimentovat se třpytkami a intensitou více, než u denního líčení.

Jak se vhodně nalíčit na plesDokonalá pleť

Mít perfektně a sametově nalíčenou pleť by měl být základ. Před tím, než si nanesete samotný  make-up, je dobré si dát na pleť podkladovou bázi, která zmírní póry a vyhladí pokožku. Make-up pak lépe drží a vypadá dokonaleji. Po podkladové bázi zakryjte kruhy pod očima vhodným korektorem. Pokud máte fialové až modré kruhy pod očima, volte meruňkový odstín, ten krásně barevné nedokonalosti pod vaším okem zakryje. Make-up pak následně nanášejte nejlépe speciálním kartáčkem od čela směrem dolů.

Vyberte si přesný odstín Vaší pleti, aby nebyl vidět přechod mezi obličejem a krkem. Pokud si přeci jenom chcete dodat trochu tmavšího odstínu, použijte pudrový bronzer. Protože se jedná o večer, tak si můžete do make-upu dát i kapku tekutého rozjasňovače. Vaše pleť tak bude dokonale jasná.  Obličej si pak “vytvarujte“ za pomoci tužkových korektorů tzv. Concealerů. Volte vždy ty, které jsou o tón světlejší než vaše barva. Nakonec si dejte trochu rozjasňovacího pudru. Pokud jste vášnivá tanečnice, uberte na zdravíčkách, protože při tanci trochu zrudnete, tak abyste nevypadala ve tvářích jako červené karkulka.

Zvýrazněte oči

Oči zvýrazněte černou gelovou linkou a nebojte se nanést třpytivé stíny. Dbejte na kvalitu stínů. Určitě nechcete, aby vám při tanci stíny popadaly pod oko. Jejích odstín vždy vybírejte podle barvy šatů.  Pod obočí si naneste trochu světlého stínu, opticky ho tak nadzvedne.
 
Tip na závěr: Rozhodně také nezapomeňte na dokonale nalakované nehty. Pokud máte otevřené lodičky, tak nalakované nehty na nohou vypadají velmi sexy.

Zdroj, foto: Krasa.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se vhodně nalíčit na ples:

Jak se vhodně nalíčit na ples
Jak se vhodně nalíčit na ples
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Skvelý článok
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles