Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak vyzrát na zimu podle Saschy Breuera

27. 11. 2016 | Krása
-Komerční sdělení-

Zima je v péči o perfektní vzhled skutečný oříšek. Chladné podnebí, studený vítr a neustálé mokro dají zabrat nejen účesu, ale dlouhodobě také naší pokožce. Navíc se jedná o dobu mnoha akcí a večírků, během nichž rozhodně nechceme před ostatními zaostat.

Vánoční večírky, pozvánky na poslední chvíli i neplánované drinky po práci vyžadují schopnost být bleskově připravena. Nedopusťte, aby vás odstraňování chloupků drželo zpátky. Zahoďte punčochy a oslňte hedvábně jemnými nohami na každé party. Produkty společnosti Braun vám zajistí bezchybnou každodenní péči, dodají sebevědomí a vy si budete jistá, že se vaše pokožka cítí a vypadá skvěle.

Braun Silk epil

Jednoduše ovladatelný strojek Braun Silk-épil 9 SkinSpa odstraní chloupky čtyřikrát rychleji než vosk a dodá pokožce neodolatelnou jemnost, která na jedno použití vydrží až čtyři týdny. Strojek navíc provádí exfoliaci, díky které zabraňuje zarůstání chloupků, odstraňuje odumřelé buňky a nohám tak dodá zářivý lesk. Punčošky tak letos určitě nebudete potřebovat.

Neméně důležitá je ale také péče o účes. Sascha Breuer, stylingový expert značky Braun, následující způsoby jak se učesat tak, abyste zazářila v práci i na parketu.



Braun multistyler

1. Provokativní vzhled – použijte žehličku na vlasy Braun Satin Hair 5 Multistyler. Díky této stylingové vychytávce jednoduše vytvoříte vlny, kadeře i letos velmi módní bob. Díky tvarovači kudrn je její používání velmi jednoduché. Zkrátka vložíte vlasy mezi žehlící plochy, ovážete je okolo tvarovače a po pár sekundách je pustíte. Vlasy můžete mezi plošky vložit i v copáncích. K dokončení účesu pak prsty projíždějte po jednotlivých pramíncích, čímž vytvoříte provokativní „rozcuchaný“ účes.



2. Okouzlující vzhled – Pro lesklejší a kouzelnější kadeře použijte kulmu Braun Satin Hair 7 Colour Curler, jejímž užíváním vlasy zároveň chráníte. Díky rovnoměrné distribuci tepla vytváří nádherné vlny a zároveň nevystavuje vlasy příliš vysokým teplotám, čímž chrání i jejich barvu před blednutím. Vlasy jednoduše omotejte okolo ošetřovacího válce a držte je 2-3 vteřiny pro volnější a lesklý účes nebo 5-6 vteřin pro účes vznešenější a pevnější.

Braun Colour Curler

3. Nadýchaný účes – nakloňte se dopředu a pomocí Braun Satin Hair 7 Airstyleru kartáčujte své vlasy směrem dolů. Vlasům tak dodáte objem, lehké krepatění a zároveň pevnost – to vše díky jeho iontové technologii. Od jednoho ucha pak vlasy začněte smotávat k sobě a pokračujte napříč ke druhému uchu, čímž všechny vlasy smotáte. Tahem se vraťte k zátylku, kde vlasy svažte a pro udržení perfektního účesu je nasprejujte.

4. Elegantní doladění – použijte kartáč na vlasy Braun Satin Hair 7 Iontec. Zimní počasí může vlasy udělat těžko zkrotitelnými a kudrnatícími. Pro jejich zkrocení se hodí právě kartáč Braun, jehož technologie Iontec překonává statickou elektřinu a vlasům tak dodá jejich přírodní lesk, doplňující váš elegantní a dokonalý účes.Braun

5. Rychlovka – Umýváte si vlasy před odchodem do práce a víte, že před večírkem nebudete mít moc času na jejich doladění? Vyzkoušejte metodu zavázat-usušit. Mokré vlasy na jednotlivých místech svažte dohromady a pak je fénem Braun Satin Hair 7 Professional SensoDryer vysušte do dokonalého účesu. Tento špičkový fén se senzory chytře reguluje teplotu i průtok vzduchu, čímž dodá vlasům zdravý vzhled a zároveň dlouhotrvající účes jako ze salónu. Po vysušení vlasy rozvažte a rozhoďte svůj vlnitý účes do stran. Kratší vlasy važte u kořínků.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !