Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak zpevnit prsa

8. 12. 2013 | Krása
-Komerční sdělení-

Dodávají sebevědomí, připoutají pozornost mužů a dokážou vykreslit kompletní vzezření celé postavy. Krásné a pevné poprsí je snem každé z nás, jenže s věkem pevnost poprsí klesá. Co dělat, aby si náš symbol ženskosti zachoval svou estetickou funkci a pevný oblý tvar?

Zpomalte čas

Se zvyšujícím se věkem se může tvar prsou postupně měnit. Důvodem bývají odrozené děti, ubývání a příbytky na váze nebo i méně časté nošení podprsenky. Působení času úplně nezastavíte, ale můžete ho zpomalit. Je několik způsobů…

AlqvimiaChirurgický zákrok

Plastická operace je velmi radikální řešení, které vám sice může zajistit pevné a veliké poprsí, ale zdravotní rizika jsou u této metody vážná. Objevují se případy, kdy se operace nepovede a pacientka skončí s velice vážnými zdravotními problémy. Pokud se operace vydaří a vše proběhne bez komplikací, pak je tu ještě stránka estetická. Přírodní prsa od těch umělých rozeznáte pouhým pohledem. Umělá prsa působí chladně a nepřirozeně. Takže jak dosáhnout pevných zdravých prsou bez hospitalizace?


Začněte posilováním

Už se vám stalo, že jste začala hubnout, ale místo, abyste se jako první zbavila většího pozadí, spíše jste ztratila na velikosti prsou? Prsa jsou totiž tvořena z velké části tukem. Ale pod tukovou vrstvou se nachází vrstva svalová, která vám při vhodné aktivaci dopomůže ke krásnějšímu výstřihu. Vybírejte si sporty, u kterých budete namáhat trup, prsní oblast a ruce. Pokud jste odpůrcem klikování v posilovně, zkuste tenis, basketbal, volejbal nebo veslování. Velmi dobrých výsledků dosáhnete i při plavání v bazénu.

zpevňující olej na prsaMasáže pro krásnější prsa

Cvičení ke zpevnění bohužel stačit nebude, zvláště pokud bojujete i s povislou pokožkou. Podpořit krásnější tvar hrudníku ale můžete snadno přírodní kosmetikou, která dokáže zvednout poprsí až o 2,2 cm. Zpevňující olej na prsa od značky Alqvimia se to podařilo. Při testování byla prokázána vyšší elasticita pokožky díky schopnosti oleje proniknout hluboko do tkáně, kde dopomáhá k navrácení pevnosti.


Jako výhodu považujeme aplikaci oleje masáží krouživými pohyby, kterou můžete klidně nechat na partnerovi. Tak co, dámy, zkusíte to?



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !