Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Každá žena může být krásná, když bude chtít!

18. 03. 2008 | Krása
Miliony žen chtějí být krásné a nezávislé, ale jen malé procento z nich se tak opravdu cítí. Věřte nebo ne i já mám dny kdy se cítím strhaně a staře. A věřte, že to ani nepodpoří výrok vašeho partnera : "měla bys zhubnout."

Musím obhajovat všechny baculky a všechny ženy, které nejsou spokojeny se svojí váhou. Není to ve váze je to v tom jak se cítíte a jak vás vnímá okolí. Mám spoustu kamarádek, které nejsou dokonalé modelky, ale když přijdu a nalíčím je a poradím jak se oblékat jak otříhat, jsou zas sami sebou. Jsou krásné a sebevědomé a své sebevědomí vyzařují i na ostatní a pak jim už jejich partner neřekne : "zlato trochu jsi přibrala," ale řeknou: "zlato tobě to ale sekne."
A věřte, že to je pro mne největší odměna.

Učím ženy jak o sebe pečovat, pokud ony chtějí, a to i když mají málo času. A věřte nebo ne, když se chce jde všechno, dokonce i najít si na sebe 10 minut ráno a 10 večer.
Dnes je informovanost o typu pleti velká a skoro každá žena ví, která pleť je ta její. Než si skrášlíme obličej líčídli je velmi důležité o pleť pečovat.
Je důležité pleť ráno vyčistit a nejrychlejší způsob je mycí gel či krém 3v1 to v tom případě, že vaše pleť není citlivá. Pokud trpíte na velmi citlivou pleť, zamyslete se jestli hodně pijete.Pokud ne je jasné, že máte polovinu problému vyřešenou.

každá žena může být krásná každá žena může být krásná














Po umytí je dobré použít oční krém, který pouze vklepáváme, Denní (večer -noční) sérum, která se už dnes vyrábějí s ochrannými faktory, ale pozor nenahrazují krém. A nakonec, když se lehké sérum vsákne do pleti jemné rozetřeme krém od středu obličeje ven, abychom podpořily lymfu a podpořily odbourávání volných radikálů.

Po 25 roce volíme kosmetiku se složkami, které bojují proti vráskám. Při výběru kosmetiky doporučuji pořídit kompletní sadu, která se doplňuje.

Na konec po kompletní základní péči, naneseme make-up a čím méně tím lépe. Když víme co si obléknout volíme stíny podle oblečení. Řasenka, tvářenka, rtěnka a jste kompletní.

Jak se líčit učím své klientky především. Některé se bojí zvýraznit to, co je na nich krásné a nebo si myslí, že na nich nic krásného není, ale to jim většinou ukážu a nakonec vidí, že i když je to pro ně změna, ta změna zapůsobila na to okolí, které je vnímá úplně jinak.

Miluji svou práci, protože odměnou mi je spokojenost zákaznic a uznání okolí. A posuďte sami jestli to tak není.

Autorce článku můžete napsat na tento email.

Veronika Truhlářová
Tel. 774 078 295
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
fakt ji to sekneSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Páni té slečně na obrázku to vážně moc sluší, je celá rozzářená, moc pěkné líčení, i vlasy se mi líbí, celá působí velmi přirozeně.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles