Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klinika krásy Anděl otevírá své brány ještě před Vánoci

16. 12. 2014 | Krása
-Komerční sdělení-

Novým zákazníkům vrátí peníze za proceduru ve formě dalšího ošetření


Klinika krásy Anděl představuje nový prostor luxusní estetické péče v samém srdci Smíchova. Svým klientům nabízí špičkové služby na světové úrovni, které jsou podpořeny nejlepším technickým vybavením a profesionálním personálem. Klinika se zaměřuje na vysoce komfortní neinvazivní procedury zaměřené zejména na tvarování postavy, eliminaci estetických i zdravotních nedostatků či omlazující procedury.

Klinika krásy AndělPro své nové klienty má navíc opravdu neobyčejnou nabídku. Za jakoukoliv službu, kterou na Klinice krásy Anděl klient uhradí, obdrží až do konce ledna další dle svého výběru ve stejné finanční hodnotě.

klinika krásy AndělMezi nejžádanější procedury Kliniky patří například neinvazivní bezbolestná liposukce, odstraňování celulitidy, lifting těla i obličeje, ale také korekce akné, rozšířených žilek či pigmentových skvrn. Klinika navíc nabízí i špičkové kosmetické služby. „Naše klinika disponuje pouze tím nejlepším technickým vybavením. Příkladem jsou přístroje pro estetickou medicínu firmy BTL, která patří v této oblasti mezi světovou špičku. Z kosmetiky používáme výhradně německou značku PHYRIS.“ říká Alena Jírů, majitelka a zakladatelka Kliniky krásy Anděl.

Zcela ojedilá je pak služba trvalé epilace pomocí pulsního světla, kterou Klinika nabízí až do konce února s garancí spokojenosti. „V rámci zakoupeného balíčku pro epilaci kterékoliv části těla může klientka opakovat procedury tak dlouho, než bude s výsledkem sama spokojena,“ dodává Alena Jírů. Navíc je akce možné mezi sebou kombinovat.

Klinika krásy AndělJakékoliv ošetření je navíc možné darovat formou voucheru například k nadcházejícím Vánocům. Dárkový certifikát v libovolné hodnotě od 1500 Kč či jeden z výhodných balíčků procedur získá zákazník přímo na Klinice.

Veškeré procedury aplikované na Klinice krásy Anděl jsou naprosto bezpečné, neinvazivní zdravotně nezávadné a pro klienta vysoce komfortní. Stejně jako použité přístroje jsou i ony založené na nejnovějších poznatcích moderní technologie a medicíny a vykazují mimořádně vysoké a trvalé výsledky.

www.klinikakrasyandel.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Souhlasím s tebou, jsem na tom jako ty, po každé klika ve si říkám,ze už nikdy. Ale stejně mi to nedá a znovu hraju.k řádně pohodové Vánoce s vašimi blízkými a v novém roce zase ahoj,hela.
Obrázek uživatelky
profil
16. 12. 2014 21:29 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
16. 12. 2014 21:25 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
16. 12. 2014 21:22 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
16. 12. 2014 21:18 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
16. 12. 2014 21:15 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
16. 12. 2014 21:10 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
16. 12. 2014 21:07 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů
16. 12. 2014 21:01 Sebrán "Kuchyňský robot" za 30 bodů

přeji také krásné svátky, hlavně zdraví a hodně pohody

budu se těšit na příští rok, na jaro, kdy to zase začne

SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
šupinka pro štěstí mi to zakončilaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
lidičky přeji pěkné svátky
Eva
Obrázek uživatelky
profil
pohodové svátky a další klikání zase na Valentýna
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles