Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Léto je tady - přichází čas intimních ubrousků a gelů

17. 06. 2010 | Krása

Prioritou každé moderní ženy je správná péče o svůj zevnějšek. Rovněž péče o intimní partie se stala důležitou a v dnešní době již běžnou záležitostí. S nastávajícím letním počasím by každá žena měla právě intimní hygieně věnovat větší pozornost.


Vlhké a teplé prostředí je totiž vstupní branou pro infekci, vyrážky nebo i další nepříjemné choroby, které nám mohou velmi znepříjemnit život. Používáním ubrousků pro intimní hygienu, které se pohodlně vejdou do každé kabelky, můžete těmto problémům spolehlivě předejít.


zenaPro intimní hygienu je velmi důležité používat především prostředky k tomu určené.Prostředí našich intimních partií je za normální situace osídleno četnými mikroorganismy, které jsou v určité rovnováze díky neustálým fyziologickým a chemickým interakcím, jež zde probíhají. Jestliže dojde k nějaké změně, ať vnější nebo vnitřní, rovnováha se může porušit a vznikají potíže typu výtoků nebo nepříjemných pocitů v této oblasti. Tyto potíže sice většinou neznamenají žádné vážné ohrožení na zdraví, ale mohou být velmi nepříjemné a obtěžující,“ řekla MUDr. Ivana Špálová.


Oblast intimních partií má za normální situace kyselé pH, které nepřesahuje 4,5. Jestliže se vlivem fyzické aktivity nebo třeba i jen teplého letního počasí zpotíme, chceme samozřejmě posléze situaci napravit. Ne vždy jsou si však ženy vědomy správných zásad intimní hygieny. Pokud použijeme k intimní hygieně prostředky se zásaditým pH, hrozí vychýlení rovnováhy kyselého prostředí a je usnadněn vznik různých infekcí, se kterými pak ženy přicházejí do gynekologické ordinace,“ dodala. 


Ženy by neměly zapomínat na to, že běžná mýdla, která jsou zásaditá, mohou změnit pH intimních partií, a tím přispět k jejich napadení bakteriemi a vzniku zánětu. Parfémovaná mýdla mohou navíc citlivou pokožku a sliznice dráždit. Naopak používání speciálních hygienických ubrousků nebo gelů chrání ženu před nepříjemnými chorobami, omezují pocení, obnovují přirozenou fyziologickou rovnováhu intimních partií a navíc dodávají pocit svěžesti a jemnosti.


zenaKlinické testy prokázaly, že používání gelů a ubrousků na intimní hygienu zajišťuje intimní ochranu, bezpečí mikroflóry ženských partií a bezproblémovou snášenlivost. Rovnováha prostředí se postará o běžné fungování prospěšných bakterií, které pak ničí ty nežádoucí.


Prostředky pro intimní hygienu jsou k dostání buď jako gel s velmi praktickým aplikátorem umožňujícím jednoduché a hygienické dávkování a ochranu zbytku obsahu před znečištěním nebo jako diskrétní ubrousky, které by neměly chybět jako doplněk do kabelky každé moderní ženy.


Používání ubrousků a gelů pro intimní hygienu je jednou z možností, jak ochránit mikroflóru intimních partií každé dívky a zabránit tak případným zdravotním problémům. Klinické testy provedené pod kontrolou gynekologů  prokázaly, že jejich používání zajišťuje intimní ochranu, bezpečí mikroflóry ženských partií a bezproblémovou snášenlivost.


Zdroj: Chilly Intima


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tieto infekcie su neprijemné
Obrázek uživatelky
profil
myslím, že na vyrovnané pH nejlépe funguje pravidelný sex se stálým partnerem SmajlíkSmajlíkSmajlík..
ale jinak je to článek jak pro blbé, nestačí to napsat jednou, musí se totéž omílat dokola v několika odstavcích.....
Každopádně vlhčené ubrousky (nejen tohoto druhu a nejen na léto) jsou např. při pohybu mimo civilizaci fakt dobrý vynález Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles