Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Nedělejte si už vrásky, kvůli vráskám!

5. 11. 2012 | Krása
-Komerční sdělení-

V dnešní hektické době, době internetových kaváren i kamarádek, diskuzí, sociálních sítí, nezdravého způsobu života a stresu si ani neuvědomujeme, jaký vliv má toto všechno na náš organizmus.
Když se k tomu ještě přidá nedostatek spánku, únava z péče o děti či nějaká podzimní chřipka, je to pro naše tělo pořádná zátěž. Odraz tohoto způsobu života se projevuje i na naší tváři. Ta prozradí nejen emoce, ale také zdravotní stav, věk i to zda a jakým způsobem o naši pokožku pečujeme.

První známky stárnutí se projevují zhruba od 25 let na povrchu pokožky (na úrovni epidermis), nicméně jsou výsledkem skupiny změn, které se dotýkají i hlubších vrstev kůže (dermis). Můžeme na sobě pozorovat první mimické vrásky, pokožka je jemnější, křehčí, postrádá jas a pružnost. Pokud chceme, aby naše pokožka vypadala co nejlépe, musíme jí dopřát kromě dostatku tekutin a hydratace také správnou péči.

MATRICIANE MULTI-DÉFENSELABORATOIRE BIODERMA přináší řešení v podobě produktu MATRICIANE MULTI-DÉFENSE. Krém ideální pro mladou ženu, vystavenou zesíleným agresivním vlivům vnějšího prostředí. Skutečný „biologický ochranný štít“, který pokožce poskytuje optimální ochranu proti UV záření a proti znečištěnému vnějšímu prostředí, zejména ve městě. Předchází stárnutí pleti, navrací pleti vitalitu a detoxikuje ji. Je vhodný pro všechny typy pleti, včetně té nejcitlivější.

JAKO JEDINÍ PUSOBÍME AŽ NA ÚROVNI DERMIS.


MATRICIANE MULTI-DÉFENSE obsahuje patentovaný komplex 63 účinných, tělu vlastních látek díky unikátnímu patentu MATRICIUM®.
Tyto látky vytvoří optimální buněčné prostředí pro skutečně hloubkovou regeneraci buněk. Buňky potřebují základní látky pro svou obnovu, růst a množení. Během toho, jak naše tělo stárne, se tyto látky postupně vyčerpávají, což se na pokožce může projevit prvními vráskami. Matricium je jako „živá voda“, která buňky opět nastartuje k jejich přirozené činnosti. Pro dosažení dokonalého účinku je v krému obsažen také silný antioxidant Carnosin. Díky tomu bude Vaše pokožka revitalizovaná, opět získává přirozený mladistvý vzhled, jas a svěžest.

Pokud jste i Vy mladá žena, která chce mít krásnou pleť „plnou života“, navštivte www.matriciane.cz, kde zjistíte nápovědu k naší soutěžní otázce a můžete zde také získat svůj první MATRIX BEAUTY SET ZDARMA!

LABORATOIRE BIODERMA
POMÁHÁME POKOŽCE OBNOVIT JEJÍ PŘIROZENÉ MECHANISMY


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Nedělejte si už vrásky, kvůli vráskám!:

Nedělejte si už vrásky, kvůli vráskám!
Nedělejte si už vrásky, kvůli vráskám!
Nedělejte si už vrásky, kvůli vráskám!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
existuji i přirodni......a nestoji to nic
Obrázek uživatelky
profil
přírodu neošálíte v žádném věku a čím víc a dřív toho na sebe patláte tím hůř,když vás někdo má rád tak mu zrovna tohle neva a pokud mu jo....
Obrázek uživatelky
profil
s vráskami si hlavu nedělám
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles