Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Podzimní trendy v líčení

20. 10. 2014 | Krása
Roku 2014 vládne barva Radiant Orchid (zářivě fialová orchidej), která je směsí fuchsiové, fialové a růžové. Barva ovládla nejen kolekce návrhářů a bytový design, ale dominuje také v doplňcích (tašky, boty, bižuterie) a oblečení. Zkuste experimentovat i při líčení např. se stíny, rtěnkami a laky na nehty právě v tomto odstínu.

Letošní podzimní trendy charakterizují atypické a rafinované kolekce barev a jejich kombinací neobvyklých pro podzim. Červená, orchideově fialová, šedomodrá, zelená nebo žlutá – jejich kombinace vám pomůže vytvořit pestrou módní paletu.


podzimní trendy v líčeníRTY - tipy vizážisty


Nerovnosti rtů vyplňte konturovací tužkou. Použijte rtěnku s intenzivnímí barevnými pigmenty, které dodají rtům sytou a zářivou barvu. Nezapomeňte na třpytivý lesk, který propůjčí rtům svěží a šťavnatý vzhled.

Sytá barva rtů dokáže oživit jednoduchý outfit, a vynikne při černobílé kombinaci. Vyberte si rtěnky v odstínech syté orchideové fialové a výrazné červené.



trendy v podzimním líčení

OČI - tipy vizážisty


Jako základ použijte dlouhotrvající bázi pod oční stíny. Zintenzivní a prodlouží kvalitu líčení, kterou oceníte zejména během deštivých podzimních dní. Minerální oční stíny se třpytivým efektem aplikujte pod obočí, tmavý oční stín na celé pohyblivé víčko a fialový do středu víček. Vytvořte výraznou černou oční linku směrem ke spánkům. Nezapomeňte na řasenku!

Metalické odlesky očních stínů vyniknou, když při nanášení použijete kapičku vody. Použijte je při kouřovém líčení na pohyblivé víčko.


Zdroj, foto: Dermacol



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Podzimní trendy v líčení:

Podzimní trendy v líčení
Podzimní trendy v líčení
Podzimní trendy v líčení
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !