Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Syrovátka - bílé zlato pro naše zdraví a krásu

10. 10. 2008 | Krása

Syrovátka našemu tělu prospívají nejen vnitřně, ale i při vnějším použití. Pomáhá odvádět toxické látky z organismu a snižovat cholesterol v krvi. Příznivě upravuje metabolismus (látkovou výměnu), prospívá zažívacímu traktu, ledvinám, dodává nám důležité minerály i vitamíny, je nízkokalorickým nápojem i potravinou vhodnou při hubnutí. V podobě pleťové masky příznivě působí na pokožku.


TIPY na využití syrovátek

Jako nápoj-jako pleťovou masku: 2-4 velké lžíce syrovátky smícháme s 50 ml teplé vody, vznikne nám kaše, kterou na obličeji po necháme cca deset minut působit, potom ji spláchneme-jako koupel: napustíme si plnou vanu příjemně teplé vody, poté do ní vmícháme čtvrt kilogramu syrovátky, čtvrt hodiny pak v lázni relaxujeme, pak se budeme cítit jako znovuzrození .

 

Kde "zázračnou" syrovátku sehnat?

syrovátkaV současné době ji u nás na trh dodává velké množství výrobců, takže rozhodně nemůžeme říct, že by byla nedostatkovým zbožím. Seženete ji v lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, s přírodními produkty, v některých hyper- i supermarketech a samozřejmě si ji můžete snadno objednat přes internet. Ceny se pohybují cca od 25 Kč za 400 nebo 500 gramů až do cca 70 Kč.



Závěrem snad jen toto: zeptáte-li se svých babiček na kvalitní přírodní kosmetický přípravek, mnohá z nich se zasměje a řekne: "no přece syrovátka". A opravdu. Nikdy nemívaly žádné ekzémy, žádné potíže s prokrvením pokožky a taky žádné zažívací potíže, které se na pleti samozřejmě odráží.


Čtěte také další článek: Syrovátka patří do zdravého životního stylu


Veru
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
syrovátka je výborná věcSmajlík
doporučuje se i při hubnutí a je i chutově dobráSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Nedávno jsem koupila sýr ze syrovátky.Byl moc dobrý,ale druhý den už nebyl k dostání.
Obrázek uživatelky
profil
to naozaj ...ak je možnosť treba to užívať
Obrázek uživatelky
profil
zajímavéSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
piju ji a chutná mi Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles